28 / 08 / 2024

MTV ödemelerinin son günü yaklaşıyor. Bankalar MTV ödemesine özel faizsiz taksit imkanlarını açıkladı

MTV ödemelerinin son günü yaklaşıyor. Bankalar MTV ödemesine özel faizsiz taksit imkanlarını açıkladı

MTV ödemelerinin ikinci taksiti temmuz ayı itibarıyla gerçekleşiyor. Gerek özel gerekse devlet bankalarından MTV ödemelerine ilişki faizsiz taksit imkanı. İşte detaylar…



Garanti BBVA

Mobil, Garanti BBVA internet bankacılığı, BonusFlaş, 444 0 333 Garanti BBVA müşteri iletişim merkezi, Garanti BBVA ATM’leri ve gib.gov.tr’den gerçekleşen tüm MTV ödemelerine ücretsiz üç taksit, gib.gov.tr’den GarantiPay ile yapılacak ödemeler ise ücretsiz dört taksit imkanı veriliyor.

QNB Finansbank

CardFinans’la 7 Temmuz - 1 Ağustos arasında gerçekleşecek MTV ödemelerine iki taksit imkanı sunuluyor. Ödemeler, QNB Mobil, internet şubesi, MTV ödeme sayfası, çağrı merkezi, şubelerden veya gib.gov.tr’den sağlanabilir.

VakıfBank

Worldcard ile 1 - 31 Temmuz arasında MTV ödemeleri işlem anında faizsiz iki ay şeklinde taksitlendirilebilecek. ‘Gib.gov.tr’dan yapılacak MTV ödemeleri ise faizsiz şekilde iki taksit olarak yapılacak.

Şekerbank

Şeker Bonus kart  ile MTV ödemeleri iki taksik şeklinde olabiliyor. Temmuz ayının sonuna kadar devam eden kampanyaya Şeker Bonus ile ‘gib.gov.tr’den yapılan ödemeler de dahil ediliyor.

TEB

Kredi kartlarıyla 2 Ağustos’a tarihine kadar CEPTETEB mobil bankacılık uygulaması ve internet şubesi üzerinden gerçekleşecek MTV ödemelerinde dört taksit, TEB ATM’lerinden ve gib.gov.tr’den yapılacak ödemelerde ise üç taksit yapılabiliyor.

Denizbank

6 Temmuz - 1 Ağustos arasında Denizbank şahsi kredi kartları ve Bonus Business kredi kartı ile DenizKartım uygulaması ile MTV ödemesi yapanlar faizsiz üç taksit imkanından faydalanabilecek. Başka kanallar ile gerçekleşecek ödemelerde ise faizsiz iki taksit imkanı verilecek.

İş Bankası

Banka, Maximum Kart’la Maximum Mobil, gib.gov.tr ile Maximum mobil seçeneği, IşCep ve internet şubesinden gerçekleşecek 300 TL ve üzeri MTV ödemelerine dörde kadar taksit imkanı veriliyor. MTV ödemesini Maximum kredi kartı ile gerçekleştirenler, Bosch Car Service’lerde işçilik fiyat listesi üzerinden yüzde kırk indirim, Anadolu Sigorta’dan satın alacakları bireysel araç kasko poliçelerinde % 10 indirim de kazanmış oluyor.

 MTV ödemelerinin son günü yaklaşıyor. Bankalar MTV ödemesine özel faizsiz taksit imkanlarını açıkladı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 11.21’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,43 Türk Lirası, euro 17,64 Türk Lirası, altının gramı ise 961 Türk Lirası değerinde.

Milyonlarca KYK borçlusu bugünü bekliyor. Kabine Toplantısı’ndan KYK borçları ile ilgili ne kadar çıkacak?

Pazarın en gözdeleri limon ve patatese devasa zam. Sofrada bu besinleri bulmak artık zor olacak

Altında son dakika! Öyle bir çakıldı ki... 1 gram bile altını olana kötü haber! Hemen 18 Temmuz 2022 altın fiyatları!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön