10 / 05 / 2024

Mudanya Marina Evleri, Mudanya'yı değiştiriyor!

Mudanya Marina Evleri, Mudanya'yı değiştiriyor!

Mudanya'da Nilüfer Proje Tasarım tarafından hayata geçirilen Mudanya Marina Evleri, konut sahibi olmak isteyenlere ömür deniz manzarası sunuyor. Mudanya Marina Evleri 'nde yaşam başlıyor...



Nilüfer Proje Tasarım'ın' 'Hayatınıza Mavi Zamanlar, Biraz Daha Deniz Ekleyin" felsefesiyle yola çıkarak müşterilerine ömür boyu eşsiz bir tatil fırsatı sunduğu Mudanya Marina Evleri'nde yaşam başlıyor. 



''HAYATINIZA MAVİ ZAMANLAR BİRAZ DAHA DENİZ EKLEYİN.." 


Daha fazla deniz daha fa2 yeşil sloganı ile yola çıkan MudanyaMarinaEvleri'nde ömür boyu deniz manzarasını, her akşam masalsı gün batimını, temiz havayı ve tarihin izleri ile yan yana olma duygusunu bir arada yaşayacaksınız. Mudanya'nın en güzel ve merkezi yerinde hayata geçen projede havuz başı sohbetlerin durağı olacak Marina Cafe, çocuklar için çocuk oyun odalan ve çocuk kulübü, fitness salonu ile yılın 365 günü spor yapabilme imkanı, yaz-kış havuz keyfinin olacağı açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra kapalı otoparklar ve 24 saat güvenlik hizmeti de Mudanya Marina Evleri'nin en önemli özellikleri arasında bulunuyor. 



MUDANYA MARİNA EVLERİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI 


Farklı konut seçenekleriyle her kesime hitap etme özelliğiyle dikkat çeken bir proje olarak öne çıkan Mudanya Marina Evleri; 5+1 dubleks, 4+1 dubleks, 4+1 normal ve 3+1 normal tip kat seçenekleri ile ev sahibi olmak isteyenler için ideal çözümler sunuyor. Jakuzi, sauna gibi modern yaşamın imkanlarını sunan Mudanya Marina Evleri, ev sahiplerine yaşatacağı konforla Bursa konut sektörüne damga vurmaya hazırlanıyor. Mudanya Marina Evleri, ulaşım bakımından merkezi konumda bulunuyor. Bursa'nın dışa açılan kapısı Mudanya'da yer alan konut projesi, Marmara'nın gözde yapılarından biri olacak. 



İÇ MEKAN TASARIMI


Örnek daireyi Nilüfer Proje Tasanm'ın mimari bakış açısı ve bu bakış açısının sunduğu çağdaş hayat biçimini firmanın diğer projelerinde de devam ettiren İç Mimar Hümeyra İlhan gerçekleştirdi İç mimaride ahşap, metal gibi doğal malzemeler ile yaratılan tasarım kalıplaşmış site ve apartman yaşantısının ötesinde ferah, dingin adeta bir yazlık ev konseptinde yeni bir hayat stili önerisi sunuyor. 



NİLÜFER PROJE TASARIM HAKKINDA


25 yıllık geçmişe sahip, proje, konut ve iş merkezleri üreten Gizemler İnşaat ile 11 yıllık Nilüfer Yapı Denetim firmasının güçlerini ve tecrübelerini birleştirerek oluşturduğu Nilüfer Proje Tasanm; insana ve doğaya değer veren, bu değerleri modern şehircilik ve modern mimari ile birleştiren projelere imza atmaktadır. Yaşama değer katan projeler üretmeyi, gerçekleştirdiği her proje ile örnek olmayı hedef edinen firma; bununla birlikte kazandığı itibar, deneyim bilgi ve birikim ile bir yandan kentte modem şehir hayatının ihtiyaçlarına cevap veren mimari çözümleri uygularken bir yandan kentte sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma canlandırma, sağlıklaştırma veya yeniden yapılandırma için gerekli projeleri üreterek, uygulamasını gerçekleştirmektedir. İnşaat sektöründe; teknik alt yapısı ile en donanımlı ve en kalabalık ekibe sahip olan Nilüfer Proje Tasanm, sektördeki deneyimini teknik ekibi ile birleştirip, mimariye getirdiği yenilikçi bakış açısı ile özgün projelere imza atmaktadır. 



Genç Gazete


Geri Dön