04 / 05 / 2024

Muğla'da oy kullanan vatandaşlar, sahillere koştu!

Muğla'da oy kullanan vatandaşlar, sahillere koştu!

Muğla ve ilçelerinde sabahın erken saatlerinden itibaren oylarını kullanan vatandaşlar, sıcak havayı fırsat bilerek sahillerde yoğunluğa neden oldu. Vatandaşlar güneşin ve kumun tadını çıkardı.




Muğla ve ilçelerinde sabahın erken saatlerinden itibaren oylarını kullanan vatandaşlar, denize girerek sıcak havanın keyfini çıkardı.

Muğla'da cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına giden seçmenler, oy kullanma işlemlerinin ardından hava sıcaklığının 38 derece ölçüldüğü "sakin kent" Akyaka Mahallesi'nde sahil kenarlarına gitti.


 Akyaka sahilindeki kafeleri dolduran vatandaşlar, güneşlenip kitap okuma imkanı buldu. Bazı vatandaşlar plajda top oynamayı tercih ederken, bazıları iskele ve kayaların üzerinden denize atladı. Bazı aileler de ormanlık alanda piknik yaptı.


Ailesi ile sabah saatlerinde vatandaşlık görevini yerine getirerek oy kullandıklarını belirten Halil Bozdoğan, "Sıcak havayı fırsat bilerek ailemle Akyaka'da denize girdim, piknik yaptım. Oy kullanarak vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Şimdi de dinleniyorum" dedi.


Arkadaşları ile sabah saatlerinde oy kullandıktan sonra Akyaka'ya dinlenmeye ve denize girmeye geldiğini anlatan Büşra Çetin ise Gökova Körfezi'nin güzelliklerine herkesin hayran kaldığını dile getirdi.


Öte yandan Akyaka'da yaşanan yoğunluk nedeniyle Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarında artış gözlendi. Bölgeye gelen ziyaretçilerin bir kısmı kano keyfi yaşarken, bazı ziyaretçiler de rüzgar sörfü yaptı.


Muğla'nın ilçelerinde de vatandaşlar sahillerde yoğunluk oluşturdu.


Vatandaşlar, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız Plajı, Kumburnu Plajı ile Foça Mahallesi'ndeki Çalış Plajı'nda denize girip altın sarısı kumsallarda güneşlendi. 


Maviyle yeşilin bütünleştiği cennet koylarda denize girmek isteyen vatandaşlar ise Fethiye Kordon boyundan kalkan günübirlik tur tekneleriyle gezintiye çıktı.


Marmaris ilçesinde de sıcak havayı fırsat bilenler ve aşırı nemden bunalanlar, Marmaris Belediyesi Halk Plajı, Uzunyalı Plajı ve İçmeler sahillerinde yoğunluğa neden oldu. Plajlarda şezlonglara ve kumlara uzanarak güneşlenen vatandaşlar ve turistler, denize girerek serinlemeye çalıştı.


AA



Geri Dön