18 / 05 / 2024

muğla plajında yoğunluk var

muğla plajında yoğunluk var

Muğla ve ilçelerinde sabahın erken saatlerinden itibaren oylarını kullanan vatandaşlar, sıcak havayı fırsat bilerek sahillerde yoğunluğa neden oldu. Vatandaşlar güneşin ve kumun tadını çıkardı.

Son dakika Muğla - Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika AFAD tarafından Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

Muğla Bodrum açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem! Son dakika deprem oldu!

AFAD, Muğla Bodrum açıklarında saat 10.49 sıralarında 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte son dakika deprem listesi...

SON DAKİKA! Muğla açıklarında 5 şiddetinde deprem!

Son dakika haberi... Muğla açıklarında 5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Ev fiyatlarında zirve Muğla'nın!

Türkiye genelinde konut fiyatlarında en yüksek değere sahip 5 il açıklandı. Verilere göre Muğla, ortalama konut metrekare satış fiyatı 4 bin 695 TL ile zirvede yerini aldı.

Muğla Datça Hükümet Konağı yıkılma tehlikesi altında!

Muğla Datça'da 2004 yılında meydana gelen deprem fırtınasından sonra, Hükümet Konağı için yıkılma riskinin bulunduğuna ilişkin rapor verilmişti. İki ayrı depremin ardından yeniden hasar görmesi, yetkilileri harekete geçirdi.

Muğla Milas’ta inşaat kazında tarihi kalıntılar bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesinde bir inşaatın temel kazısında tarihi oda mezar kalıntıları çıktı. Kazı alanında çalışma başlatıldı.

Muğla Yaşlı Bakım Evi inşaatında sona gelindi!

Muğla İli sınırlarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar odalarının ve şoförler odalarının üyelerinin alın teri ile Muğla Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı Önderliğinde yürütülmekte olan. Yaşlı Bakım Evi inşaatı çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi.

Muğla Makina İkmal Binası'nda sonra gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula İlçesi Kızılağaç Mahallesi’nde yapımına devam ettiği yeni Makina ve İkmal Hizmet Binası inşaatında sona yaklaştı.

Muğla'da inşaat kazısında tarihi mezar bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında tarihi mezar bulundu.

muğla plajında yoğunluk var Haberi

muğla plajında yoğunluk var


Muğla ve ilçelerinde sabahın erken saatlerinden itibaren oylarını kullanan vatandaşlar, denize girerek sıcak havanın keyfini çıkardı.

Muğla'da cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına giden seçmenler, oy kullanma işlemlerinin ardından hava sıcaklığının 38 derece ölçüldüğü "sakin kent" Akyaka Mahallesi'nde sahil kenarlarına gitti.


 Akyaka sahilindeki kafeleri dolduran vatandaşlar, güneşlenip kitap okuma imkanı buldu. Bazı vatandaşlar plajda top oynamayı tercih ederken, bazıları iskele ve kayaların üzerinden denize atladı. Bazı aileler de ormanlık alanda piknik yaptı.


Ailesi ile sabah saatlerinde vatandaşlık görevini yerine getirerek oy kullandıklarını belirten Halil Bozdoğan, "Sıcak havayı fırsat bilerek ailemle Akyaka'da denize girdim, piknik yaptım. Oy kullanarak vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Şimdi de dinleniyorum" dedi.


Arkadaşları ile sabah saatlerinde oy kullandıktan sonra Akyaka'ya dinlenmeye ve denize girmeye geldiğini anlatan Büşra Çetin ise Gökova Körfezi'nin...