30 / 04 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe ödeme planı!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe ödeme planı!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe ödeme planı kapsamında projede peşin fiyatına vade farksız 36 ay taksitlendirme sağlanıyor. Proje İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe' de hayata geçiriliyor.



Toplam 6 ticari alan ve 9 ofisten meydana gelen Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe projesinde daire alanlarının 91 metrekareden 204 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe projesinde dairelerin 360 derece manzara sunan seyir terası bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı da bulunuyor.


İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe’de hayata geçirilen Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe projesinde daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe projesinde ulaşım bilgilerine göre Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede bulunuyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe ödeme planı kapsamında peşin fiyatına vade farksız 36 ay taksit imkânı tanıyor. Kampanyalı ödeme planları ve vade farksız taksitli ödeme seçenekleriyle ön talep toplamaya başladı.


Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön