18 / 05 / 2024

Müjde Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara erken yattı! 1250 TL Aile destek parasını hemen anında çekebilirsiniz!

Müjde Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara erken yattı! 1250 TL Aile destek parasını hemen anında çekebilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. Peki Aile Destek Programının detayları neler? İşte detaylar...



AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ HESAPLARA YATTI MI?

Aile Destek Programı ödeme tarihleri aralık ayında da gündemde yer almaya devam ediyor.  Bakan Yanık katıldığı bir televizyon programında Aile Destek Programı başvuru koşullarını duyurarak, ödeme tarihi hakkında bilgi verdi.

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatmaya başladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle ocak ayının ilk haftası yapılacak Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin öne çekilerek bugün hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını belirtti.

Bakan Yanık, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle ocak ayının ilk haftası yapılacak olan Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini öne çekerek 29 Aralık Perşembe (bugün) hak sahiplerinin hesaplarına yatırıyoruz." dedi.

Böylece Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri kapsamında yıl sonuna kadar 3 milyon tekil haneye aktarılan toplam destek tutarının 13 milyar TL'yi aşacağını belirten Yanık, "Ayrıca yıl sonuna kadar Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri kapsamında çocuk bileşeni ile toplam 5,6 milyon çocuğumuz için 2,6 milyar TL ödeme gerçekleştirmiş olacağız." bilgisini verdi.

Müjde Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara erken yattı! 1250 TL Aile destek parasını hemen anında çekebilirsiniz!

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMESİ NE KADAR, KAÇ LİRA?

Aile destek programı ödemesi için geçtiğimiz aylarda 450- 600 TL olan tutar arttırıldı. Buna göre destek tutarı 850-1250 TL'ye yükseltildi.

AİLE DESTEK YARDIMI BAŞVURUSU NASIL, NEREDEN YAPILIYOR?

Aile Destek Programı başvuruları, e-Devletten ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilir.

Ticaret Bakanlığı 92 denetmen yardımcısı alım şartları nelerdir? Kimler denetmen yardımcısı olabilir?

Altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası! Yer yerinden oynadı! Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları

Akaryakıtta yıl sonu depremi! Benzin, motorin, LPG şaşkına çevirdi! BP, PO, Opet, Total 30 Aralık 2022 fiyat listesi


Geri Dön