06 / 05 / 2024

Mükemmel sonuçlar almak için bu ütüye güvenin! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Mükemmel sonuçlar almak için bu ütüye güvenin! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Her zaman mükemmel sonuç almak için sizi asla yarı yolda bırakmayan bir ütünüz olmalıdır. İşte Philips Dst5020 Buharlı Ütü tam sizlik.



 Mükemmel sonuçlar almak için bu ütüye güvenin! 23 Ocak 2023 fiyat listesi
Elektrikli ev aletleri, her evde kullanılan ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte büyük bir ihtiyaç haline gelen modern teknolojiyle daha da kullanışlı olan ürünlerdir. Aynı zamanda evlerde zamandan ve enerjiden tasarruf etmek elektrikli ev aletleri ile mümkündür. Bu ürünlerden biri olan Philips Dst5020 Buharlı Ütü ev işlerinde size mükemmel sonuçlar sunacak.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Philips buharlı ütü, üstün kayma performansı ve çizilmeye karşı maksimum dayanıklılık gösteren taban yapısına sahiptir.Bu üründeki mevcut hızlı kireç çözme sistemi sayesinde uzun ömürlü bir buhar performansı sağlar.
Damlama durdurma sistemi özelliği ile ütülediğiniz herhangi bir kıyafetinizde su damlalarından oluşabilecek leke izini engeller. Ekstra geniş su haznesi sayesinde sürekli su doldurma işlemi yapmanıza gerek kalmaz.
Çizilmeye karşı dayanıklı SteamGlide Plus tabanı, sürekli yüksek buhar çıkışı ve dahili kireç temizleme özelliği ile bu yüksek kaliteli ütü, size uzun süreli performans imkanı sunar.Özel SteamGlide Plus tabanı  yapışmaz, çizilmelere karşı dayanıklıdır ve temizlemesi kolaydır.Bu ütüde normal musluk suyu kullanılabilir.
Dokulu tutma sapı konforlu ve ergonomik tutuş sağlar, böylece kayma riskini ortadan kaldırarak ütünüzü rahatça tutabilme imkanı sunar.Dikey buhar püskürtme işlevi, giysileri askıdayken havalandırmanızı ve asılı perdelerinizdeki kırışıklıkları gidermenizi sağlar. Ütü masası gerekmez.

Ürünün teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir?


 


Geri Dön