26 / 07 / 2024

Multi Development, AVM sayısını 16'ya çıkarmayı planlıyor!

Multi Development, AVM sayısını 16'ya çıkarmayı planlıyor!

Forum alışveriş merkezlerinin sahibi Multi Development, 3 yıl içinde halen 9 olan AVM sayısını 16'ya çıkarmayı planlıyor. şžirket yeni yatırımlarına konutu da ekliyor


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Forum Alışveriş Merkezlerini çatısı altında bulunduran Multi Development Türkiye, 3 yıl içinde alışveriş merkezi sayısını (AVM) 9'dan 16'ya çıkarmayı, ayrıca AVM projelerinin yanına konutu da eklemeyi   planlıyor. Multi Development Türkiye CEO'su Hulusi Belgü, ekim başı gibi Forum Kayseri'yi hizmete açacaklarını, arkasından da Gaziantep,  Adana  ve Diyarbakır yatırımlarının hayata geçeceğini söyledi. Belgü, 7 projenin de arazilerinin hazır olduğunu, Diyarbakır'ı   çanakkale, Elazığ ve çorum yatırımlarının takip edeceğini ifade etti.

Forum Kayseri'de bir beş yıldızlı otel, 168 de konut olacağını ve konutların bu ay satışa sunulacağını ifade eden Belgü, 'şžimdiye kadar yaptığımız AVM'lerin çevresindeki konutların çok değer kazandığını gözlemledik. Bundan sonra uygun olan projelere konut yatırımlarını da ekleyeceğiz. Adana'da da 60-70 bin metrekare konut satışımız olacak' dedi. Mevcut projelerin dışında 3 arsaları daha olduğunu ifade eden Belgü, 'Aydın, Kayseri ve Bakırköy'de birer arsamız var. Bakırköy'deki 17 dönüm araziye de rezidans yapmak istiyoruz' diye ekledi.

Akşam


Geri Dön