16 / 05 / 2024

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

Beyaz yakalı çalışanların yoğun olarak kullandığı MultiNet yemek kartı, kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile MultiNet yemek kartı kullananlar, altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 oranında indirim kazanacak.



KAMPANYA 31 TEMMUZ’A KADAR SÜRECEK

Yazılı açıklamada; MultiNetlilere özel altın, gümüş, ziynet alımlarında yüzde 1,5 indirim uygulanacağı belirtilirken; altın ve gümüş birikim hesaplarında ise yüzde 0,50 indirim imkanının sağlanacağı kaydedildi. Bu avantajların; Minted Türkiye mobil uygulaması içerisinden gerçekleştirilecek olan altın gümüş alımları, fiziksel gram ve külçe altın-gümüş, ziynet eşyası ve diğer tüm ürünlerde geçerli olacağı belirtildi.

Kampanya 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen MultiNet yemek kartı kullananların öncelikle Minted Türkiye mobil uygulamasını indirmesi gerekiyor. Veya dileyenlerin şirketin internet sitesi üzerinden de avantajlı fiyatlardan yararlanabileceği belirtildi.

Multinet Up, yaklaşık 13 yıldır Fransız Up grup bünyesinde, Fransız-Türk ortaklığı olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Multinet Up yetkilileri, geliştirdikleri yenilikçi finansal teknoloji ve hizmetler ile kurum ve kuruluşlara, üye iş yerlerine, tedarikçilerine ve tüketicilere değer katan çözümler sunmayı hedeflediklerini bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön