06 / 05 / 2024

Murat Kurum: İstanbul'un 39 ilçesini dönüştürmek istiyoruz!

Murat Kurum: İstanbul'un 39 ilçesini dönüştürmek istiyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, vatandaşın can ve mal güvenliğini teminat altına alacak bir dönüşüme start verdiklerine vurgu yaptı ve İstanbul'un 39 ilçesini dönüştürmek istediklerinin altını çizdi. 



İstanbul'un, Türkiye'nin istikbali olduğuna vurgu yapan Bakan Murat Kurum, depremle mücadelenin, terörle mücadele kadar önemli olduğunu belirtti. 

Üsküdar Belediyesi ile beraber vatandaşın can ve mal güvenliğini teminat altına alacak bir dönüşüme start verdiklerine dikkat çeken Kurum, "Bir kısım konutların anahtarlarını teslim ettik. Yine bir kısmına ilişkin de çalışmalarımızı belediyemizle birlikte yürütüyoruz" dedi ve Üsküdar Kirazlıtepe'de, Ferah Mahallesi'nde, Üsküdar'ın güzelliğine güzellik katacak çalışmanın ilk etabının tamamlandığını dile getirdi. 

Murat Kurum: İstanbul un 39 ilçesini dönüştürmek istiyoruz!

"İstanbul'umuzun 39 ilçesini dönüştürmek istiyoruz" açıklamasında bulunan Bakan Kurum, bu işi siyaset üstü görüp ama ortaya konulması gereken iradeyi de kesin bir şekilde koymaya çalıştıklarını dile getirdi. 

Bunun yanı sıra Bakan Kurum, yaptığı bir başka son dakika açıklamasında da Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası için şu ana kadar yapılan başvuru sayısını tek tek açıkladı. Murat Kurum, sosyal medya hesabı Twitter'dan Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası"na şu ana kadar 194 bin 576 bağımsız birim için 28 bin 795 başvuru geldiğine dikkat çekti. 

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na bir günde 28 bin 795 başvuru geldi! 

Ev alacaklar dikkat! O ilde 46 adet 2+1, 3+1, 4+1 konut satılıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı? Aynı binada bir daire 13 bin, diğeri 3 bin lira!

 


Geri Dön