02 / 05 / 2024

Murat Oktay, Koray GYO'dan ayrıldı! 

Murat Oktay, Koray GYO'dan ayrıldı! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Oktay, 30 Ocak 2023 tarihi itibarıyla görevinden istifa etti. İşte ayrıntılar...



Murat Oktay, T.E.D  Ankara  Koleji’nin ardından ODTÜ İktisat Bölümü’nü tamamladı. Murat Oktay 1991'den 2017'ye kadar çeşitli bankalarda Müfettiş, Hazine Operasyon Yöneticiliği, Şube ve Bölge Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 

En son T.Halk Bankası A.Ş. Kurumsal ve Ticari Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı ile Halk Leasing Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevde bulundu. 

2017-2021/Nisan döneminde inşaat sektöründe faaliyette bulunan bir holdingin Grup CFO’su görevini üstlenen Murat Oktay, 17 Mayıs 2021'de Koray GYO Genel Müdürlüğüne atandı. Koray GYO, konu ile ilgili açıklamada, 17 Mayıs 2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, şirketin genel müdürü Ahmet Oktay Karaata'nın kendi isteğiyle görevinden ayrılması sebebiyle mevcut A grubu imza yetkisinin aynı tarih itibariyle iptal edilmesine karar verildiğini ve Ahmet Oktay Karaata'nın yerine Murat Oktay'ın şirketin genel müdürü olarak atandığını duyurdu.

Murat Oktay, Koray GYO dan ayrıldı! 

KORAY GYO'DAN YENİ PROJE 

Geçtiğimiz günlerde de Koray GYO Liberté projesinde ön satışlar başladı. 

İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk'te 131 ada 4 parselde hayata geçirilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Liberté projesinde toplam 118 adet konut ile 8 iş yeri yer alıyor. Proje 2023'te faaliyete alınması planlanan Gayrettepe–İstanbul Havalimanı (M11) metro hattına kolayca erişim sağlanabilen Liberté projesi, 22 bin 119 metrekare büyüklükteki alanda yükseliyor. Tek blok olarak hayata geçirilen Liberté'nin bahçe katlarındaki evlerde konuta ait özel bahçe, diğer tüm katlarda ise balkon bulunuyor.

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketmiz bünyesinde Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Sn. Murat Oktay 30.01.2023 tarihi itibariyle görevinden istifa etmiştir.

Kamuyou ve yatırımcılarımıza saygı ile duyurulur.

Koray GYO Liberte projesinde 16.3 milyon TL'lik satış! 

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO'dan Göktürk'e 118 konutluk yeni proje!

Koray GYO İstanbul-İstanbul 3. Etap için ruhsat alındı!


Geri Dön