09 / 05 / 2024

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...



Yıldıran, profesyonel kariyerine 1988 yılında Türkiye'de Yatırım Bankacılığı alanında çalışarak başlamıştır. 1989-1991 yılları arasında Başbakanlık Kamu Ortaklığı Özelleştirme İdaresi'nde önemli projelerin yönetiminde görev almıştır. 1991 yılında ise Samuel Montagu Bankası'nda Londra'ya geçiş yapmıştır. 1993-2007 yılları arasında Londra Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası'nda (EBRD) çeşitli ülkelerde proje finansmanı (borç, sermaye) ve şirket birleşme ve satın alma konularında yönetici olarak çalışmıştır. 2008-2009 yılları arasında Martı GYO'nun CEO'su olarak görev yapmış, ardından 2009-2010 yılları arasında Azerbaycan'da Capital Resources Co. Group'un geçici CEO'su olarak görev almıştır. 2010-2019 yılları arasında İnci Holding bünyesinde risk ve finansman komitesi başkanı, icracı yönetim kurulu üyesi ve danışman olarak hizmet vermiş ve aynı dönemde farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerde yönetim kurulu üyesi ve danışman olarak görev almıştır.

1 Ekim 2019 tarihinde Polisan Holding'de CEO olarak göreve başlayan Murat Yıldıran, 1 Nisan 2021 itibarıyla CEO görevini bırakmış ve Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmıştır. Ayrıca, Şark Mensucat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Belgin Yağları Kurumsal Yönetim Kurulu Üyesi, Onurcan Ambalaj ve BTM Yönetim Kurulu Danışman Üyesi gibi görevlerde bulunmaktadır. Ayrıca, Alkim Kimya ve Alkim Kağıt Yönetim Kurulu Danışmanı olarak da görev yapmaktadır. Murat Yıldıran, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca dillerini bilmektedir.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?
Yasemin Nur Bitlis kimdir? Kaç dil biliyor?
Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?
Mehmet Emin Bitlis kimdir, kaç yaşında?

Geri Dön