28 / 04 / 2024

Muratdağı Gençlik ve Sağlık Kampı Tesisleri tekrar Kızılay bünyesine alınıyor!

Muratdağı Gençlik ve Sağlık Kampı Tesisleri tekrar Kızılay bünyesine alınıyor!

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Muratdağı’nda bulunan Muratdağı Gençlik ve Sağlık Kampı Tesislerinde inceleme yaptı. İncelemenin tesisin tekrar Kızılay bünyesine alınması için yapıldığı belirtildi...




Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Muratdağı’nda bulunan Muratdağı Gençlik ve Sağlık Kampı Tesislerinde inceleme yaptı.


Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Kızılay Genel Müdürü Dr. Mehmet Güllüoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Mimtez Şimşek, Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Kolabaş, Gençlik Ve Kamplar Müdürü Ayla Kaplan’dan oluşan Türk Kızılayı heyetini Kızılay Gediz Şube Başkanı Celal Uluer ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.


Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve beraberindeki heyetin, Türk Kızılayı tarafından 12 yıl önce kullanım amacıyla Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF)’na verilen Muratdağı Gençlik ve Sağlık Kampı’nda incelemelerde bulunmak amacıyla geldiği bildirildi.


Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Kızılay Gediz Şube Başkanı Celal Uluer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gediz Orman İşletme Müdürü Nurettin Dağdelen ile birlikte Muratdağı Termal Turizm Merkezi’ne giden Türk Kızılayı heyeti, burada bulunan Muratdağı Gençlik ve Sağlık Kampı Tesisleri’nde incelemeler yaptı.


Yapılan incelemelerin, Türkiye İzcilik Federasyonu hizmetine verilmeden önce Muratdağı Kızılay Kampı olarak faaliyetini sürdüren kamp merkezinin bakım ve onarımı yapılarak tekrar Kızılay bünyesine alınması için gerçekleştirildiği bildirildi.


Yapılan incelemenin ardından Gediz’e dönen heyet, Gediz Belediyesi tarafından yapılan Adnan Menderes Yaşam Parkını gezdi.


Heyet onuruna verilen yemeğin ardından konuşan Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Muratdağı ve Ilıca Kaplıcalarını içinde barındıran iki önemli doğal zenginliğe sahip Gediz ilçesinde bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.



Milliyet


Geri Dön