19 / 05 / 2024

Mustafa Cenger: Çeşme turizmde çağ atlayacak!

Mustafa Cenger: Çeşme turizmde çağ atlayacak!

Mustafa Cenger, ilçede yıllardır kangrene dönüşen Alaçatı Petek Evleri sorunu için çözüm sözü verdi. 1993 yılından beri tapu bekleyen 612 konutla ilgili sorun yaşayan vatandaşların mağduriyetini gidermek istediklerini ifade etti




AK Parti Çeşme Belediye Başkan Adayı Mustafa Cenger, ilçede yıllardır kangrene dönüşen Alaçatı Petek Evleri sorunu için çözüm sözü verdi. 1993 yılından beri tapu bekleyen 612 konutla ilgili sorun yaşayan vatandaşların mağduriyetini gidermek istediklerini ifade eden Cenger,  TOKİ  konutlarının da 22 Nisan talihinde ihaleye çıkacağınısöyledi. Çeşme'ye turizmde çağ atlatmak ve 12 ay canlı hale getirmek için değişik projeler geliştirdiklerini ifade eden Cenger, ilçede konut sorununu çözmek için de harekete geçtiklerini belirtti. 

 TOKİ ihalesi 22 Nisan da "Vatandaş çaresiz, her seçim döneminde CHP'li belediye başkan adayı tapular belediyede demiş, insanların oyunu almış, onları kandırmış ancak hala daha bu sorun devam ediyor. Ben bu konuya el attım" diyen Cenger, "Bununla ilgili Maliye Bakanlığı'nda çalışma yaparak bu 612 evde sorunlu olarak yaşayan vatandaşların kanuni haklarım kendilerine iade etmek için var gücümle çalışıyorum. Bu anlamda hükümetimizin ve Maliye Bakanağımızın da desteğiyle bu vatandaşlarımızın sorununu artık çözeceğiz. İnşallah bu sorunu çözmek bize nasip olacak. Aynı sorun Alaçatı Büyük Sanayi Sitesi'nde de var. Oradaki sorunu da aynı şekilde çözeceğiz" dedi. 

Çeşme'deki konut sorununa çözüm getirmeyi planladıklarını belirten Cenger, TOKİ konutları ihalesinin ise 22 Nisan talihinde yapılacağı müjdesini verdi. 


Yeni Asır


Geri Dön