28 / 07 / 2024

Mustafa Cenger toki

Mustafa Cenger toki

Mustafa Cenger, ilçede yıllardır kangrene dönüşen Alaçatı Petek Evleri sorunu için çözüm sözü verdi. 1993 yılından beri tapu bekleyen 612 konutla ilgili sorun yaşayan vatandaşların mağduriyetini gidermek istediklerini ifade etti

TOKİ Başkanı Mustafa Tuna mı olacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın TOKİ Başkanı olacağını iddia etti...

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

Zonguldak Üzülmez emeklilerinden Mustafa Sarıoğlu'na TOKİ talebi!

İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, "31 Ağustosta Çınartepe ve Baştarla mahallesinde Üzlümez TOKİ konutlarıyla ilgili ihale süreci ve tarihi verildi. Bu birinci etabı kapsıyor" dedi.

Tavşanlı Belediyesi'nden TOKİ'ye bin konutluk arazi!

Son günlerin en çok merak edilen konusu olan Toki konutları hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ''Ömerbey Mahallesinde 250 Dönümlük Araziyi 1000 konut yapılması için TOKİ'ye vereceğiz'' dedi.

Mustafa Sarıoğlu'ndan TOKİ emekli konutları projesi!

Tüm İşçi Emeklileri ve Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ hakkında açıklama yaparak "Kamuoyunda huzursuzluk çıkartmak isteyenler konuyu yanlış lanse ederek başka mecralara çekmek istemektedirler" dedi.

Mustafa Sarıoğlu TOKİ emekli projesini anlattı!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ’nin sağlamış olduğu kira öder gibi ev sahibi yapacak olan projeye taleplerini ilettiklerini söyledi.

Mustafa Elitaş: TOKİ 1 milyon konuta ulaşacak!

TOKİ tarafından Kayseri'de inşa edilen konutların kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "TOKİ, 1 milyon konuta ulaşacak" dedi..

Mustafa Ataş TOKİ dairelerine teşvik için mi yazıldı?

TOKİ'nin Tunceli Çemişgezek'te inşa ettiği konutlardan bir tane alan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ı hedef alınmasına Çemişgezek'ten itiraz geldi. Milletvekilinin söz konusu daireye teşvik amacıyla yazıldığını söyledi...

Mustafa Uyan: Konut inşaatı için TOKİ ile görüştük!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan, emekliler için uygun şartlarda konut inşa edilmesi hususunda 'Konut Projelerini' Ankara'da TOKİ üst düzey yöneticileriyle paylaştıklarını açıkladı.

Mustafa Dündar: Osmangazi'deki dönüşümde TOKİ olmayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyeleri ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’de hayata geçirecekleri Kentsel Dönüşümün özel sektör eliyle olacağını söyledi.

Milletvekili Mustafa Ataş: TOKİ evini teşvik için aldım!

Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Çemişgezek eski Belediye Başkanı olan Ak Partili Metin Levent Yıldız ile bazı işadamlarının da daire aldığı ortaya çıktı.

Mustafa Tekçe: Karataş TOKİ hizmete kavuşacak!

Büyük Birlik Partisi Kilis Belediye Başkan adayı Mustafa Tekçe, Karataş TOKİ Konutları sakinleriyle bir araya geldi. Tekçe, "TOKİ konutlarında yaşayan kardeşlerimiz bizim dönemimizde yıllardır alamadıkları hizmetlere çok kısa sürede kavuşacaklar...

Mustafa Cenger toki Haberi

Mustafa Cenger toki


AK Parti Çeşme Belediye Başkan Adayı Mustafa Cenger, ilçede yıllardır kangrene dönüşen Alaçatı Petek Evleri sorunu için çözüm sözü verdi. 1993 yılından beri tapu bekleyen 612 konutla ilgili sorun yaşayan vatandaşların mağduriyetini gidermek istediklerini ifade eden Cenger, TOKİ konutlarının da 22 Nisan talihinde ihaleye çıkacağınısöyledi. Çeşme'ye turizmde çağ atlatmak ve 12 ay canlı hale getirmek için değişik projeler geliştirdiklerini ifade eden Cenger, ilçede konut sorununu çözmek için de harekete geçtiklerini belirtti. 

 TOKİ ihalesi 22 Nisan da "Vatandaş çaresiz, her seçim döneminde CHP'li belediye başkan adayı tapular belediyede demiş, insanların oyunu almış, onları kandırmış ancak hala daha bu sorun devam ediyor. Ben bu konuya el attım" diyen Cenger, "Bununla ilgili Maliye Bakanlığı'nda çalışma yaparak bu 612 evde sorunlu olarak yaşayan vatandaşların...