05 / 05 / 2024

Mustafa Tekçe: Karataş TOKİ hizmete kavuşacak!

Mustafa Tekçe: Karataş TOKİ hizmete kavuşacak!

Büyük Birlik Partisi Kilis Belediye Başkan adayı Mustafa Tekçe, Karataş TOKİ Konutları sakinleriyle bir araya geldi. Tekçe, "TOKİ konutlarında yaşayan kardeşlerimiz bizim dönemimizde yıllardır alamadıkları hizmetlere çok kısa sürede kavuşacaklar...




Büyük Birlik Partisi Kilis Belediye Başkan adayı Mustafa Tekçe, Karataş  TOKİ  Konutları sakinleriyle bir araya geldi.


Tekçe, "TOKİ konutlarında yaşayan kardeşlerimiz bizim dönemimizde yıllardır alamadıkları hizmetlere çok kısa sürede kavuşacaklar. TOKİ'deki tüm eksiklerin belirlenmesi için Bilir Kişi Heyeti oluşturarak yaşanan tüm sıkıntıların hesabını adli mercilerde soracağız" dedi.


Seçime sayılı günler kala halka buluşma toplantılarını aralıksız sürdüren BBP Kilis Belediye Başkan Adayı Mustafa Tekçe, Karataş TOKİ Konutları’nda yüzlerce mahalle sakini tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.


Mahallede yaşanan sorunları dinleyerek tüm eksiklikleri yerinde tespit eden Tekçe, "Konut sadece dört çevresi duvarlarla örülmüş bir yaşam alanı değildir. Buradaki insanlarımıza sadece 4 duvar sunulmuş gerisi layık görülmemiş. Bu gün memleketi 10 yıldır yönetenler bir gün olsun koltuklarından kalkıp burada yaşayan kardeşlerimize haliniz nedir diye sormamışlar. TOKİ'de çevre düzenlemesi diye bir şey yok. Hiç bir blokta asansörler çalışmıyor. Çocuklar için modern oyun parkları ve yeşil alanlar düşünülmemiş. Sular bir gün akıyorsa 3 gün akmıyor. Konutlar için hiç bir ulaşım aracı tahsis edilmemiş. Yollar ise zaten köy yollarından daha kötü. Kısacası buraya hizmet adına hiç bir şey verilmemiş. Biz tüm bu olumsuzlukları değiştirmek için desteklerinize talibiz. Karataş TOKİ' halkına hak ettiği tüm hizmetleri en kısa süre içerisinde vereceğime söz veriyorum" diye konuştu.


Mahalle sakinleri tarafından konuşması sık sık "Tek Çare Tekçe" sloganlarıyla kesilen BBP'li Tekçe, 30 Mart'ta göreve gelmeleri durumunda Karataş TOKİ'deki tüm eksiklikleri belirlemek için bir Bilirkişi Heyeti oluşturarak, çıkan sonuçlara göre yapılmayan tüm çalışmaların hesabını adli makamlarda soracağını sözlerine ekledi.



Doğu Rehberi


Geri Dön