29 / 04 / 2024

Mustafa Köse, 2B arazileriyle ilgili vatandaşlarla görüştü!

 Mustafa Köse, 2B arazileriyle ilgili vatandaşlarla görüştü!

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya Defterdarlığı binası önünde 2B arazilerinin rayiç bedelini protesto eden vatandaşlarla görüştü




     Mustafa Köse, kamuoyunda 2B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş arazilerin satışı konusunda rayiç bedellerini yüksek bulan ve bedellerin düşürülmesi için defterdarlık binası önünde eylem yapan vatandaşların yanına geldi. 2B arazilerini kullanan insanların sıkıntılarını bildiğini, bir kaç gün önce Ankara'da Maliye Bakanlığı bünyesinde milletvekillerinin de katıldığı toplantıda sorunların dile getirildiğini anlatan Köse, ''Yıllardır bu toprakları siz kullanıyorsunuz ve bu toprakların yine sizler tarafından kullanılması için çalışmalar devam ediyor'' dedi. 

     Konuşmasının sık sık vatandaşlar tarafından kesilmesi üzerine Köse, vatandaşların sorunlarını dinlemek için geldiğini belirterek, vatandaşların kendisini dinlemesini istedi. 

     Kendisinin siyaset yapmadığını vurgulayan Köse, ''Kimse sizi yerinizden yurdunuzdan etmeyecek. Bu yasa çıkarken 'insanlar yerinden yurdundan edilsin' diye çıkmadı. 'Vatandaş ile devlet arasında barış sağlansın' diye çıktı. Bazı yerlerde fiyatlarla ilgili eksiklikler, yanlışlıklar olmuş olabilir. Siz daha Aksu'da yollara düşmeden önce Sayın Başbakanımıza gittik, milletvekillerimizle bazı bölgelerde sıkıntı, problem olduğunu anlattık. Biz bunları söyledikten sonra ödeme süreleri uzadı'' dedi. 

     Fiyatı düşürme görevinin AK Parti İl Başkanına ait olmadığını ifade eden Köse, kendisinin millet ile devlet arasında köprü kurma, milletin sıkıntısını devletin yetkili kurumlarına iletme ile yetkili olduğunu söyledi. Bu konuda da gerekli çalışmaları yürüttüğünü anlatan Köse, ''Ben sizin evladınızım burada yaşıyorum burada Antalya'da öleceğim inşallah. Ben sizin yüzünüze bakacağım, benim gidecek başka yerim yok'' diye konuştu. 

     Köse, vatandaşlarla yaptığı görüşmenin ardından Antalya Defterdarı Hidayet Mat ile görüştü. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Köse, defterdarlıktan ayrıldı. 

     Defterdar Hidayet Mat ile görüşmek için binaya girmek isteyen bir grup kadın da polisin müdahalesiyle uzaklaştırıldı. 

     Eyleme katılan vatandaşlar da bir süre sonra defterdarlık binası önünden ayrıldı. 

    AA



Geri Dön