16 / 05 / 2024

Mustafa Köse: Kırcami sorunu seçimden önce çözülmeli!

Mustafa Köse: Kırcami sorunu seçimden önce çözülmeli!

Antalya AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kırcami bölgesindeki imar sorununun seçimden önce çözülmesi gerektiğini, bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti...




AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kırcami bölgesindeki imar sorununun seçimden önce çözülmesi gerektiğini, bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

    

Mustafa Köse, yıllardır gündemden düşmeyen Kırcami sorunuyla ilgili olarak parti binasında basın toplantısı düzenledi. Kırcami bölgesiyle ilgili olarak 25 binlik planın tamamlandığını, 5 binlik plan ile ilgili olarak itiraz sürecinin devam ettiğini belirten Köse, binlik planının da biran önce yapılması gerektiğini kaydetti. Dönemin belediye başkanı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel’in 2 planın tamamlandığını, sadece Muratpaşa Belediyesi’nin binlik planı yapmasının beklendiğini anlatan Köse, “Evcilmen, 'planlar çekmecemde, seçimden sonra uygulayacağım' demişti. Seçim sonrası ise unuttu. Seçimden sonra 4 yıl geçti hala ortada bir şey yok. Biz bu oyunu tanıyoruz.” dedi. 


Köse, 2009’daki benzer oyunun yeniden gündeme geldiğini belirtti. Bazı odaların CHP’nin arka bahçesi haline geldiğini savunan Köse, bunların da bölgeyle ilgili olarak dava açmaya hazırlandıklarını öğrendikleri söyledi. 

    

Bölgede halkın mağdur edildiğini savunan Köse, sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini, hazırlanan planların şubat ve mart aylarındaki belediye meclis toplantılarına taşınması ve sorunun seçimden önce bitirilmesi gerektiğini ifade etti. Köse, Kırcami’nin seçim malzemesi olarak kullanılmaya çalışıldığını anlattı.


Malatya Gerçek

 


Geri Dön