05 / 07 / 2024

kırcami 5 binlik imar planı davası

kırcami 5 binlik imar planı davası

Antalya AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kırcami bölgesindeki imar sorununun seçimden önce çözülmesi gerektiğini, bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti...

Ev sahiplerine son fırsat! Cezayla karşılaşmayın: Kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması 5 soruda tüm detaylarıyla...

Kira geliri elde eden mülk sahiplerinin beyanname verme süresi 5 Nisan sona ermişti. Kira beyannamesini vermeyenler için son fırsat açıklandı. İşte kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması 5 soruda tüm detaylarıyla... 

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

BİM'de Vivo cep telefonu 3 bin 499 TL'ye, set üstü bulaşık makinesi 5 bin 99 TL'ye satılacak!

BİM'in 15 Eylül kataloğu yayımlandı. Katalogda Vivo cep telefonu 3 bin 499 TL'ye, set üstü bulaşık makinesi 5 bin 99 TL'ye satılacağı açıklandı. İşte aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

O il için korkutan uyarı geldi! Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerde binlerce kişi hayatını kaybetmiş ve 11 ilde büyük yıkımlare meydana gelmişti. Deprem için korkutan uyarılar gelmeye devam ederken en son uyarı o il için geldi. Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

Altın küpe fiyatlarında net yüzde 20 indirim! Çılgın fırsatı kaçırmayın! Koçak altın küpe 5 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altın küpe fiyatları en çok araştırılan takı fiyatları arasında yer alıyor. Koçak'ta altın küpe fiyatlarında indirim başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpe fiyatları kaç lira? İşte Koçak altın küpe 5 Ekim 2022 fiyat listesi.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Kuş Cenneti'nde yaklaşık 1,5 milyon metrekare arazi kamulaştırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı konuşmada, Kuş Cenneti'nde yaklaşık 1,5 milyon metrekare arazinin kamulaştırılacağını söyledi.

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık'ta!

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

kırcami 5 binlik imar planı davası Haberi

kırcami 5 binlik imar planı davası


AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kırcami bölgesindeki imar sorununun seçimden önce çözülmesi gerektiğini, bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

    

Mustafa Köse, yıllardır gündemden düşmeyen Kırcami sorunuyla ilgili olarak parti binasında basın toplantısı düzenledi. Kırcami bölgesiyle ilgili olarak 25 binlik planın tamamlandığını, 5 binlik plan ile ilgili olarak itiraz sürecinin devam ettiğini belirten Köse, binlik planının da biran önce yapılması gerektiğini kaydetti. Dönemin belediye başkanı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel’in 2 planın tamamlandığını, sadece Muratpaşa Belediyesi’nin binlik planı yapmasının beklendiğini anlatan Köse, “Evcilmen, 'planlar çekmecemde, seçimden sonra uygulayacağım' demişti. Seçim sonrası ise unuttu. Seçimden sonra 4 yıl geçti hala ortada bir şey yok. Biz bu oyunu tanıyoruz.” dedi. 


Köse,...