07 / 05 / 2024

Müteahhitin arabasını kurşunlatan da müteahhit!

Müteahhitin arabasını kurşunlatan da müteahhit!

İstanbul 'da düzenlenen organize suç örgütü operasyonunda, bir inşaat firmasının yönetim kurulu başkanını tehdit ettikleri,içindeyken otomobilini kurşunladıkları öne sürülen, aralarında başka bir inşaat firması yetkilisinin   de bulunduğu 15 kişi gözaltın



İstanbul 'da düzenlenen organize suç örgütü operasyonunda, bir inşaat firmasının yönetim kurulu başkanını tehdit ettikleri,
içindeyken otomobilini kurşunladıkları öne sürülen, aralarında başka bir inşaat firması yetkilisinin   de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.
               
Alınan bilgiye göre, bir inşaat firmasının yönetim kurulu başkanı Y.G 'nin çekmeköy Taşdelen 'de geçen yılın Ekim ayında kendisinin de içinde bulunduğu sırada otomobilinin kurşunlanmasının ardından yaptığı suç duyurusu ile başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele şžube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi.
               
Operasyonda, aralarında bir inşaat şirketinin yönetim kurulu üyesi E.K 'nin de olduğu 15 kişi tehdit ve kurşunlama iddiasıyla yakalanarak gözaltına alındı.
               
Kendisine saldıranları teşhis için İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi 'ndeki yerleşkesine gelen Y.G, soruşturma hakkında basın mensuplarına bilgi vererek, yaptıkları operasyondan dolayı emniyet çalışanlarına teşekkür etti.
               
G, 5 milyon lira alacağının ödenmemesi sonucu hukuki yola başvurduğunu, bunun üzerine tehditler almaya başladığını öne sürdü.
               
Gözaltına alınan şüphelilerle ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.
AA


Geri Dön