17 / 05 / 2024

Mutfağın demirbaşına yüzde 100 zam!

Mutfağın demirbaşına yüzde 100 zam!

Ülkemizde yaşanan enflasyon dalgalanmaları nedeniyle pek çok ürüne zam gelmekte ve bu durum vatandaşların alım gücünü olumsuz yönde etkiliyor. Türk toplumunun adeta milli içeceği haline gelen çayın fiyatında da rekor zam yolda. İşte tüm detaylar...



Günümüzde yaşanan tedarik zinciri problemleri, enerji başta olmak üzere emtia fiyatlarında yükselişe neden oluyor. Ukrayna krizinin de etkisiyle enflasyon artış gösterirken, birçok gıda ürününün fiyatları da üst üste zamlandı. 

Özellikle Ekim ayından bu yana şekere yapılan yüzde 33,5'lik zam, çay fiyatlarına da zam geleceği yönündeki endişeleri artırdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön