28 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne bir zam daha! Tüp değil fiyatlar patladı! İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne bir zam daha! Tüp değil fiyatlar patladı! İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bir sene içinde mutfak tüpüne yüzde 141 zamlanan mutfak tüpü rekoru zorluyor. Mutfak tüpüne bir zam daha yapıldı! Yeni fiyatları görenler neye uğradığını şaşırdı. Peki, zamdan sonra mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Yüzde 43.71’in üzerinde zam gelen çayın hemen ardından mutfak tüpüne de dev bir zam geldi! büyük bir zam geldi. Daha yeni indirim uygulanan mutfak tüpünün kapısını bu kez zam çaldı! Bir senede  mutfak tüpüne yüzde 141 zam yapıldı! 

2022 senesinin gelişi ile zam yağmuruna tutulan mutfak tüpü neredeyse lüks olma yolunda hızla ilerliyor! Mutfak tüpüne, 2021 senesinden bu yama beri toplam yüzde 141 zam yapıldı! Masrafları indirmek için mutfak tüpünü tercih eden kişiler hayatının şokunu yaşadı! Vatandaş her ay yeni bir zam uygulanan mutfak tüpü fiyatları karşısında şaşkına döndü! Mutfak tüpüne indirim haberi gelmişti fakat hemen ardından ise tüpe zam geldiği duyuruldu haberi geldi! Her yeni güne yeni bir zam ile başlayan mutfak tüpüne indirimin ardından zam gelince vatandaşlar büyük şok yaşadı!

Mutfak tüpünde dev kampanya başladı! Büyük tüpe 49 TL indirim geldi! Aygaz, İpragaz, Mogaz 16 Mayıs 2022 fiyat listesi!MUTFAK TÜPÜNE BİR ZAM DAHA! TÜP DEĞİL FİYATLAR PATLADI! İŞTE AYGAZ, İPRAGAZ, MİLANGAZ 19 MAYIS 2022 FİYAT LİSTESİ...

LPG'ye yapılan zamların ardından mutfak tüplerine 10 lira zam uygulandı!
Mutfak tüpüne son on yılda 386 zam uygulandı! 10 yıl önce 4 kişilik çekirdek bir ailenin mutfak tüpü için 780 liralık bir bütçe ayırması yeterli oluyordu fakat bu sene 3 bin 700 liranın üstünde bir bütçe ayırılması bile yeterli olmayabiliyor! Büyük tüp, 2012’de fiyatı 65 liraydı. olan büyük tüp bu sene 300 liranın üzerinde seyretti.

Bir yılda mutfak tüpüne yüzde 141 zam uygulandı!  5 Nisan’da 316 lira olan büyük tüpe 6 mayısta 15 lira indirim yapılmıştı. LPG'ye yapılan zamların ardından mutfak tüplerinin fiyatları da 10 lira arttı!

Peki, zamdan sonra mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön