28 / 04 / 2024

My Family Residence Esenyurt'ta yükseliyor! 130 bin liraya 1+1!

My Family Residence Esenyurt'ta yükseliyor! 130 bin liraya 1+1!

Firma: Ersa ve Hyt İnşaat

Proje: My Family Residence Esenyurt

Ersa ve Hyt İnşaat, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta yeni bir konut projesi inşa ediyor. My Family Residence Esenyurt'ta yükseliyor. My Family Residence'da fiyatlar 130 bin liradan başlıyor...



My Family Residence Esenyurt'ta yükseliyor.  Ersa ve Hyt İnşaat  tarafından konumlandırılan  My Family Residence Esenyurt  projesi, 3 bloktan oluşuyor. Butik proje olma özelliğine sahip olan My Family Residence Esenyurt projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Projedeki 1 oda 1 salon konutların büyüklükleri 55 metrekare ile 90 metrekare arasında değişirken, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 83 metrekare ile 142 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


My Family Residence Esenyurt fiyat!


My Family Residence Esenyurt fiyatları 130 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor. Ersa ve Hyt İnşaat tarafından inşa edilen My Family Residence Esenyurt projesinde yüzde 25 peşinat ödendiği taktirde geri kalanını banka kredisi ile yada firma bünyesindeki kredi seçenekleri ile ödeyebiliyor. 


Kaba inşaatın bittiği My Family Residence Esenyurt teslimleri 10 ay sonra gerçekleştirilecek. 


E-5'e yürüyerek 6 dakika uzaklıkta olan My Family Residence Esenyurt iletişim bilgilerine göre projeye 212 853 44 34 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Toplamda 255 konuttan oluşacak olan My Family Residence Esenyurt projesinde; fitness, sauna, hamam, havuz, otopark, çocuk oyun alanı, çocuk parkı, dinlenme alanları ve daha bir çok sosyal aktivite alanı yer alıyor.


My Family Residence iletişim;


My Family Residence Adres: Cumhuriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi 1982 Sokak No: 6 Esenyurt / İstanbul

My Family Residence Telefon: 212 853 44 34

My Family Residence Web: www.myfamily.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön