02 / 05 / 2024

My Towerland Ağaoğlu'nda 545 bin TL'ye 2+1!

My Towerland Ağaoğlu'nda 545 bin TL'ye 2+1!

Ağaoğlu'nun Ataşehir'de inşa ettiği My Towerland projesinde 2+1 evlerin fiyatları 545 bin TL'den başlıyor...



Ağaoğlu İnşaat'ın İstanbul'un yeni finans merkezi olarak planlanan Ataşehir'de gerçekleştireceği My Towerland projesi 285 bin metrekarelik alanda inşa edilecek. İlk etabı tamamlanma aşamasına gelen 420 konutluk Sky Towers'ın ardından, 2012 sonunda teslim edilecek ve toplam 2 bin 535 konuttan oluşan My Towerland, geniş bir alıcı kitlesine hitap ediyor.

Ağaoğlu My Towerland'ta fiyatlar şu şekilde belirlendi:


Tasarımı, mimarlık dünyasının tanınmış isimlerinden Yüksek Mimar Tuncay Çavdar tarafından gerçekleştirilen My Towerland'de üniteler daire sahiplerinin farklı ihtiyaçları gözetilerek 56 farklı tipte planlandı. İlk kez My Towerland projesinde uygulanan kat bahçeleri daire sahiplerine gökyüzünde bahçe keyfi sunarken; Gökyüzü Villaları ise 49 ve 50. katlarda yer alan dubleks villalardan oluşacak. Projede fitness salonu, sauna, buhar odaları, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu ve alışveriş alanları yer alıyor. 

Ağaoğlu, My Towerland'de projenin tamamında yer alacak 3 bin 500 konutun yıllık 36 milyon kilovatsaate (kWs) ulaşan enerji ihtiyacının tamamını yenilenebilir enerji ile karşılayacak. Bu rakam, Kyoto Sözleşmesi'nde Avrupa Birliği ülkeleri için 2020 yılında enerji üretiminin en az yüzde 20'sinin yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlanmasını öngören hedefin de üzerinde yer alıyor. Bu şekilde daire sahiplerinin enerji kullanım maliyeti yüzde 20 ucuzlamış olacak. Ağaoğlu Enerji Grubu tarafından gerçekleştirilen toplam 460 milyon TL tutarındaki temiz enerji yatırımlarının sonucunda yılda 38 bin konuta yetecek temiz enerji kapasitesi yaratılacak ve My Towerland projesinden başlamak üzere bundan sonra tüm Ağaoğlu projelerinde yüzde 100 temiz enerji kullanımına geçilerek çevrenin korunması anlamında ülkemiz adına çok büyük bir adım atılmış olacak. 

444 6 777

www.agaoglu.com.tr

[email protected]

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön