28 / 04 / 2024

My Yıldız, Diyarbakır Çermik'teki otelini Kasım'da açacak!

My Yıldız, Diyarbakır Çermik'teki otelini Kasım'da açacak!

Diyarbakır OSB'de 3 bin metrekaresi kapalı, 10 bin metrekare alanda un üretimi yapan My Yıldız Gıda, kaplıcaları ile bilinen Çermik'te 5 yıldızlı termal otelini kasımda açacak.



Diyarbakır OSB'de 3 bin metrekaresi kapalı, 10 bin metrekare alanda un üretimi yapan My Yıldız Gıda, kaplıcaları ile bilinen Çermik'te 5 yıldızlı termal otelini kasımda açacak. My Yıldız firma sahibi Yunus Yıldız, 50 milyon TL yatırım bedeli bulunan otelde 300 kişiyi istihdam edeceklerini belirtti. Otelin öncelikle iç turizme ardından ise Ortadoğu ülkelerine hitap edeceğini söyleyen Yüdız, "Temel amacımız sermayenin bölgede yatırıma dönüşmesi. 20 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan otel, beş yıldızlı ve jeotermal bir tesis olacak. Bu tesis, Türkiye'de bulunan sayılı jeotermal oteller arasında yerini alabilecek bir aile oteli" dedi. 


Otelde kadın ve erkekler için kapalı ve açık yüzme havuzları, termal havuzlar bulunduğunu söyleyen Yunus Yıldız, "6 bin 500 metrekarelik spa tesisi, jakuzi, masaj salonları, sauna, kar ve tuz odaları, Fin hamamı, Türk hamamı, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı restaurantlar, özel aile odaları,VIP odalar ve standart odalardan oluşan otelin dört tane de suit odası var. 

Otel içinde her türlü toplantıya ev sahipliği yapabileceğimiz toplantı ve konferans salonları da yer alıyor" bilgisini verdi. Diyarbakır OSB'de 3 bin metrekaresi kapalı, 10 bin metrekare alanda yeni kodekse göre ve son teknolojiyi kullanarak un üretimi yaptıklarını belirten Yunus Yıldız, kentte yatırım amaçlarının sermayenin kentte kalması olduğunu söyledi. 


Yüdız, "Hangi alanda olursa olsun, işimizi her zaman kaliteli ve kurumsal bir zihniyetle yapıyoruz. Un üretiminde bugüne kadar hiç katkı maddesi kullanmadık. Yani bugünkü kodekse göre eskiden de üretim yapıyorduk. Birinci sınıf ürünümüz var" diye konuştu. Kalitede rakiplerinin olmadığını iddia eden Yıldız, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin birçok iline ürün göbderiyoruz. Bunun yanı sıra Irak'a ihracat yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl doğup büyüdüğümüz topraklara yatırım yapalım diye Çermik ilçesinde eksikliğini hissettiğimiz düğün ve konferans salonu için 2 milyon liralık yatırım yaptık. Bu salon bin 500 kişi kapasiteli" dedi. 


Dünya


Geri Dön