28 / 04 / 2024

MyWay Wins Blue: Gözde Grubu'nda İzmir'e yeni proje!

MyWay Wins Blue: Gözde Grubu'nda İzmir'e yeni proje!

Firma: Gözde Grubu

Proje: MyWay Wins Blue

Gözde Grubu’nun İzmir’in yeni çekim merkezi Çiğli’de yapımına başladığı 830 konuttan oluşan konut projesi, bünyesindeki yapay deniz ve sahili ile dikkat çekiyor.



Gözde Grubu’nun Çiğli’de hayata geçirdiği  MyWay Wins Blue  isimli 27 dönümlük tek parsel üzerinde 830 konuttan oluşan projesi, merakla beklenmeye başladı. Katip Çelebi Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli Hava Üssü, metro gibi bölgelere yakın olan proje, şimdiden talep görmeye başladı. Projenin iki yılda tamamlanacağı bilgisini veren  Gözde Grubu  Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, hem yatırımcılar hem de oturmak isteyenler için karlı bir yatırım olanağı sunduklarını dile getirdi. Kalı, "Ev sahiplerini servis araçlarıyla bölgedeki farklı lokasyonlara taşımayı vaat ediyoruz. Projede yaşayanlar kuracağımız sistem sayesinde güvenle iş yerlerine ulaşabilecek. Konutlarda, MyVia Rent firmamız aracılığıyla kira garantisi de veriyoruz. MyWay Wins Blue asker, öğrenci, beyaz yakalı ve diğer tüm gruplara hitap ediyor. Projeyi iki yılda tamamlamayı düşünüyoruz. Bölge yatırım açısından da İzmir’in en gözde yerlerinden biri konumunda" dedi.


MyWay Wins Blue: Gözde Grubu nda İzmir e yeni proje!


İZMİR’İN İLK VE TEK YAPAY DENİZİ

MyWay WinsBlue’yu diğer projelerden ayırarak öne çıkaran en önemli ayrıntının site içindeki 300 metrelik yapay deniz olduğunu da dile getiren Op. Dr. Kenan Kalı, "İzmir’deki tek yapay denize sahip olacak projede site sakinleri kanodan kumsalda güneşlenmeye kadar birçok aktivitenin tadını çıkarabilecek. Proje ayrıca kumsal kenarında restaurant ve cafe hizmetiyle de site sakinlerine hizmet verecek" diye konuştu.

Kenal Kalı, projede, mini futbol, basketbol, squash, golf alanı, parti odası, fitness alanı, kafeterya gibi sosyal aktivite alanlarının olduğunu da sözlerine ekledi.



Web: http://www.gozdegrubu.com/


Hürriyet 



Haber Milliyet Ege'de şöyle yer aldı;

Gözde Grubu, İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Çiğli'de 830 konutluk 'MyWay Wins Blue' pıo jesıne başladı. Proje, yapay de niz ve sahiliyle de dikkat çekiyor. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Baş kanı Opr. Dr. Kenan Kah, MyWay Wins Blue'nun 27 dönümlük tek parselde konumlandırıldığı bilgi sini paylaşarak, "Stüdyo dairelerden 3+2'ye kadar farklı tiplerdeki evlerle hem yatırımcılar, hem de oturmak isteyenler içm karlı yatı ıım imkanı sunduk. Bu projede ev sahiplerini servis araçlarıyla bol gedeki farklı lokasyonlara taşımayı vaat ediyoruz. Burada yaşayan lar kuracağımız sistem sayesinde güvenle işyerlerine ulaşabilecek. Konutlarda "MyVia Rent' firma mız aracılığıyla kira garantisi de veriyoruz. ''MyWay Wins Blue'' asker, öğrenci, beyaz yakalı ve diğer tum gruplara hitap ediyor. 2 yılda tamamlamayı duşunuyotuz. Bölge yatırım açısından da İzmir'in en gözde yerlerinden biri konumunda" diye konuştu. 


Milliyet Ege


Haber Yeni Ekonomi Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkam Op. Dr. Kenan Kah, bölgenin, yeni otobanın devreye alınmasıyla birlikte Çanakkale yol güzergahından çıkarak şehir içinde yeni bir lokasyona dönüştüğünü ve cazibesinin arttığını söyledi. Kah, MyVVay Wiııs Blue'nun Katip Çelebi Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli Hava Üssü, askeri bölgeler ve en önemlisi metro güzergahında bulunması nedeniyle şimdiden talep gördüğünü kaydetti.  Projenin 27 dönümlük tek parsel üzerinde 830 konuttan oluştuğu bilgisini veren Kenan Kah, stüdyo dairelerden 3+2'ye farklı tiplerdeki evlerle, hem yatırımcılar hem de oturmak isteyenler için karlı bir yatırım olanağı sunduklarını dile getirdi.  MyWay Wins Blue'da belirli lokasyonlara yarım saatte bir ring seferleri yapılacağını da kaydeden Op. Dr. Kenan Kah, sözlerine şöyle devam etti: "Ev sahiplerini servis araçlarıyla bölgedeki farklı lokasyoıılara taşımayı vaat ediyoruz. Projede yaşayanlar kuracağımız sistem sayesinde güvenle işyerlerine ulaşabilecek. Konutlarda, MyVia Rent firmamız aracılığıyla kira garantisi de veriyoruz."


Yeni Ekonomi


Haber Sabah Egeli'de şöyle yer aldı;

GÖZDE Grubu'nun İzmir'in yeni çekim merkezi Çiğli'de yapımına başladığı MyWay Wins Blue üniversitelere yakın konumunun yanı sıra; bünyesindeki yapay deniz ve sahil ile dikkatleri çekiyor. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkam Op.  Dr. Kenan Kah, bölgenin, yeni otobanın devreye alınmasıyla birlikte Çanakkale yol güzergahından çıkarak şehir içinde yeni bir lokasyona dönüştüğünü ve cazibesinin arttığını söyledi.  Kah, My'Vay Wins Blue'nun Katip Çelebi Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli Hava Üssü, askeri bölgeler ve en önemlisi metro güzergahında bulunması nedeniyle şimdiden talep gördüğünü kaydetti. Projenin 27 dönümlük tek parsel üzerinde 830 konuttan oluştuğu bilgisini veren Kah, stüdyo dairelerden 3+2'ye farklı tiplerdeki evlerle, hem yatırımcılar hem de oturmak isteyenler için karlı bir yatırım olanağı sunduklarım dile getirdi. Wins Blue'da belirli lokasyonlara yarım saatte bir ring seferleri yapılacağını da kaydeden Op. Dr. Kenan Kah, "Ev sahiplerini servis araçlarıyla bölgedeki farklı lokasyonlara taşımayı vaat ediyoruz. Konutlarda, MyVia Rent firmamız aracılığıyla kira garantisi de veriyoruz" dedi.


Sabah Egeli 




Haber Akşam Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Gözde Grubu'nun İzmir'in yeni çekim merkezi Çiğli'de yapımına başladığı MyWay Wins Blue üniversitelere yakın konumunun yanı sıra; bünyesindeki yapay deniz ve sahille dikkatleri çekiyor. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, bölgenin, yeni otobanın devreye alınmasıyla birlikte Çanakkale yol güzergahından çıkarak şehir içinde yeni bir lokasyona dönüştüğünü ve cazibesinin arttığım söyledi. Kah, MyWay Wins Blue'nun Katip Çelebi Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli Hava Üssü, askeri bölgeler ve en önemlisi metro güzergahında bulunması nedeniyle şimdiden talep gördüğünü kaydetti. 


YATIRIMCILAR İÇİN ÇOK KARLI 

Projenin 27 dönümlük tek parsel üzerinde 830 konuttan oluştuğu bilgisini veren Kenan Kah, stüdyo dairelerden 3+2'ye farklı tiplerdeki evlerle, hem yatırımcılar hem de oturmak isteyenler için karlı bir yatırım olanağı sunduklarını dile getirdi 




 Akşam Ege





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Gözde Grubu'nun Çiğli'de yapımına başladığı MyWay Wins Blue, hem mimari yapısı, hem de projenin yüzde 70'ini kaplayan yeşil alan ve yapay deniziyle sıradışı bir proje özelliği taşıyor. Ön talep toplama aşamasında olduklarını söyleyen Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, projenin sıkışık kent hayatına bir alternatif olacağını ve bölgeye değer katacağını söyledi. MyWay Wins Blue'nun, otobana yakın konumuyla, ulaşım anlamında da avantaja sahip olduğunu söyleyen Kalı, "Bölge lokasyon olarak İzmir'in en hızlı değerlenecek noktası. Mavişehir bölgesinde yeni arsa üretilemiyor. Kent, batı yönüne doğru büyüyor. Projemiz hem yatırımcılar, hem de o bölgede çalışanlar tarafından oturmak için tercih ediliyor. MyWay Wins Blue projemizin kendisine ait 5 bin metrekare korusu ve 5 bin metrekarelik de yapay deniz olacak. Nefes alan bir proje olan MyWay Wins Blue'da toplam 830 konut planlıyoruz" diye konuştu. MyWay Wins Blue'nun, ulaşım açısından çok merkezi bir konumda olduğunu hatırlatan Op. Dr. Kenan Kalı, ayrıca ring seferi hizmetinin de verileceğini sözlerine ekledi.



Sabah


projeye sor



Geri Dön