21 / 05 / 2024

Nakit ihtiyacında Yapıkredi'den kampanya! Şimdi alırsan 3 ay sonra ödeme!

Nakit ihtiyacında Yapıkredi'den kampanya! Şimdi alırsan 3 ay sonra ödeme!

Yapıkredi Bankası’ndan şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası geldi. Nakit ihtiyaçların karşılanması amacıyla Türkiye çapında pek çok kişi ihtiyaç kredisi almaya devam ediyor. Bu kapsamda Yapıkredi Bankası da vatandaşların nakdi ihtiyaçlarını gidermek için birçok kampanyayla gündeme geldi.



 Nakit ihtiyacında Yapıkredi den kampanya! Şimdi alırsan 3 ay sonra ödeme!

10 bin TL'den 70 bin TL'ye kadar çeşitli miktarlardaki ihtiyaç kredileri için ise, uygun bir ödeme süresi olarak 24 ay belirlendi.  Yapı Kredi'nin ihtiyaç kredisi ile 10 bin TL almayı tercih eden bir kişi, her ay yaklaşık 768 TL geri ödemeyle karşılaşacak. Faiz oranı dahilinde, toplam geri ödeme miktarı ise 18 bin 443 TL olarak belirlenmiş durumda. Eğer kredi miktarı 50 bin TL ise, aylık geri ödeme 3 bin 842 TL'ye denk gelecek. Bu durumda, toplamda ödenmesi gereken miktar, faizler dahil olmak üzere, 92 bin 218 TL'ye ulaşıyor. En üst limitte, 70 bin TL'lik bir kredi almayı düşünenler ise, her ay 5 bin 379 TL'lik bir geri ödeme yapacaklar. Bu durumda, toplam geri ödeme miktarı, faizleri de içererek, 129 bin 105 TL'ye çıkıyor.

Başvurular nasıl yapılacak?

Yapıkredi tarafından sunulan bu kredi kampanyasına katılmak için birçok seçenek mevcut. İsteyenler en yakın Yapıkredi şubesinden başvurabilirler. Ayrıca mobil bankacılık, internet bankacılığı ve SMS aracılığıyla da bu kredi kampanyasına başvurmak mümkündür.

Kartlı ödemeler Nisan ayında 544 milyar TL oldu!

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor mu? Akbank kredi 3 ay erteleme nasıl yapılır?

Emekliler nefes bile almadan baksın, peş peşe açıklandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön