30 / 04 / 2024

Nasır Group, Egepol Hastanesi'ne ek bina yaptırdı!

Nasır Group, Egepol Hastanesi'ne ek bina yaptırdı!

Nasır Group son olarak Egepol Hastanesi'ne ek bina yaptırarak yatak sayısını 55'e, çalışan sayısını ise 170'e çıkardı



Geçen yıl Nisan ayında 10 milyon dolarlık yatırımla Üçyol'da Egepol Hastanesi'ni hizmete açan Nasır Group, sağlık sektöründe ekonomideki sıkıntılı döneme rağmen büyümesini sürdürüyor. Bu yıl da 5 milyon dolarlık bir yatırımla hastanelerine ek bina yaparak büyüyen Nasır Group, İzmir'de sorun yaşanan yeni doğan bebekler için küvöz sayısını da 15'e yükseltti. Şirket yeni yatırımla çalışan sayısını ise 130'dan 170'e çıkaracak. Önümüzdeki günlerde hizmete girecek ek bina ile Egepol Hastanesi'ndeki yatak sayısını 55'e çıkaran Nasır Group, açıldığı günden bu yana 100 binin üzerinde hasta bakarken, bin 500 bebeğin dünyaya gelmesini sağladı.

KRİZE RAĞMEN
Krize rağmen yatırımlarına devam ederek Egepol Hastanesi'ni geçen yıl Nisan ayında İzmirliler'in hizmetine açtıklarını dile getiren Nasır Group Yönetim Kurulu Başkanı Necip Nasır, sağlık sektöründe büyüme kararı doğrultusunda yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. 1998 yılında diyaliz merkezi kurarak sağlık sektörüne adım attıklarını ifade eden Nasır, geçen yıl hizmete giren Egepol Hastanesi'ni artan hasta talebini karşılamak ve daha iyi hizmet vermek için büyüttüklerini vurguladı.

Bugüne kadar 100 binin üzerinde hastaya sağlık hizmeti sunduklarını ve anketlerde hasta memnuniyet oranının yüzde 100'e yaklaştığını hatırlatan Nasır, bu durumun kendilerini daha iyi hizmet için motive ettiğini sözlerine ekledi. Nasır, "İzmir'de sağlık hizmeti çıtasını daha yukarıya çıkarmayı görev edindik. Teknolojiyi en iyi şekilde kullanmanın yanı sıra dünya çapında yeterliliğini kanıtlamış bir hekim kadrosuyla çalışıyoruz. Hizmete girecek olan yeni binamızla birlikte İzmirlilere daha geniş kadro ve artan bölümlerle hizmet vereceğiz. Ortopedi ve göz cerrahisinde özellikli ameliyatlara da yakında başlayacağız. Şu anda kulak burun boğaz hastalıkları cerrahisinde pek çok başarılı ameliyat gerçekleştiriliyor" diye konuştu.

Nasır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Burun düzeltme, geniz eti, kemik eğrilikleri ameliyatlarının yanında kulağın mikroskobik cerrahi girişimleri de hastanemizde başarıyla gerçekleştirilen ameliyatlar arasında. Ayrıca önümüzdeki ay çocuklarda göz cerrahisi ve kornea nakli yapmaya başlayacağız. Fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesini ek bina ile birlikte hizmete açacağız."

Psikiyatri, nöroloji, üroloji branşlarının hastanelerinin önemli branşlarından olduğuna işaret eden Nasır, özellikle plastik cerrahide yabancı hasta kabul etmeye başladıklarının altını çizdi. Yurtdışından gelerek estetik cerrahi olan hastalarının çok memnun bir şekilde ayrıldığını açıklayan Nasır, şunları kaydetti: "Tıbbi hizmet kalitesi ve hastanenin konforu Türkiye dışından gelen hastaların bu memnuniyetinde büyük pay sahibi oldu. Türkiye hekim kalitesi konusunda pek çok batılı ülkenin önünde yer alıyor. Hastane olarak bu değerimizi kaliteli hastane hizmeti ile birleştirerek yurtdışında söz sahibi bir duruma getirebileceğimiz inancındayız. Hastane bu hizmeti ile sağlık turizminin ülke kaynaklarına katkısında önemli bir misyona eğilmiş bulunuyor."

Yüksek kalitedeki sağlık hizmetini toplumun her kesimine ulaştırmak amacıyla Sosyal Güvenlik Kurumu ve özel sigorta şirketleriyle anlaşmalı olarak hizmet verdiklerini de anımsatan Nasır, "En büyük amacımız hastaların mutlu bir şekilde ayrılacağı, öncelikle  İzmir  ve Ege Bölgesi için kurumsal nitelikte bir şifa kapısı olmak" açıklamasında bulundu.

'YENİDOĞAN'DA ÖNDEYİZ'
Yeni yatırımla birlikte İzmir'in ve bölgenin en büyük yenidoğan yoğun bakım kapasiteli özel hastanesi olacaklarını aktaran Nasır, şunları anlattı: "İzmir'de doğum yapan aileler küvöz sıkıntısı yaşıyor. Biz bu sıkıntının önüne geçmek için 5 olan küvöz sayımızı 15'e çıkaracağız. Hastane ek binamız için 5 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdik. Yeni yatırımımızla birlikte çalışan sayımızı da 130'dan 170'e çıkaracağız. Hastanemizde bir yıl içinde 1500 bebek dünyaya geldi. 500'den fazla bebeğe yeni doğan bakım ünitesi hizmeti verdik. Yeni yatırımımızla İzmir'in özel hastanede kurulu en büyük yeni doğan yoğun bakım ünitesi hizmet vermeye başlayacak."

Hangi bölümler ve hizmetler var?
55 yatak kapasiteli hastanede 3 ameliyathane, tam donanımlı yetişkin yoğun bakım ünitesi, yeni doğan yoğun bakım ünitesi, 2 doğum salonu, acil müdahale salonu, fizik tedavi rehabilitasyon ünitesi, açık MR, bilgisayarlı tomografi, dijital mammografi, dijital röntgen, kemik yoğunluk ölçümü, odiyoloji ünitesi, biyokimya ve mikrobiyoloji laboratuvarları, acil servis, ortopedi ve travmatoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı, genel cerrahi, dahiliye, dermatoloji, göz, kulak burun boğaz, gastroentoloji, radyoloji, nöroloji, psikiatri, üroloji, plastik cerrahi, anesteziyoloji, kozmetoloji ünitesi, enfeksiyon hastalıkları, ağız ve diş sağlığı bölümleri bulunuyor.
YeniAsır/Murat Şahin


Geri Dön