20 / 05 / 2024

Ne altın ne dolar! İslam Memiş taktik değiştirdi, dinlemeyen bin pişman

Ne altın ne dolar! İslam Memiş taktik değiştirdi, dinlemeyen bin pişman

Elinde TL olanlar İslam Memiş'ten kazandıracak yatırım önerisi gelmiş oldu. Kısa vadeli yatırımcılara uyarılarda bulunan Memiş, dolar ve eurodan daha çok kazandıracak yatırım aracını paylaştı. İşte tüm detaylar...



DOLAR VE EURO DIŞINDA KARLI ARACI AÇIKLADI
Memiş, yatırım yapacaklar için "Dolar karşısında neyin değeri kaybolmuşsa, euro, sterlin, altın, gümüş gibi enstrümanlar baskılandı, orta ve uzun vadede bunlar ön planda. Borsayı da mutlaka değerlendirmek gerekiyor. Beklemekle ilgili probleminiz yoksa, sabırlıysanız borsa tarafı değerlendirilmeli" diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön