14 / 05 / 2024

Ne Logo İstanbul projesi!

Ne Logo İstanbul projesi!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N Logo

Yüzde 35 peşinatla 1+0 dairelerin taksitlerinin 790 bin TL'den başlangıç gösterdiği 1Ne Logo İstanbul projesi, lokasyon olarak İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. Projede kira öder gibi daire sahibi olmak mümkün...



Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Ne Logo İstanbul projesi kapsamında yer alan dairelerin alanları 40 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.


Ne Logo İstanbul fiyat kapsamında daireler 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. N Logo Esenyurt ödeme planı kapsamında yüzde 35 peşinat sonrasında 1+0 dairelerin taksitleri aylık 790 TL'den başlıyor.


Tulip 360 projesi arazi üzerinde yükselen Ne Logo İstanbul projesi sosyal alanları arasında;  fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları mevcut.


Ne Logo İstanbul projesi!


Esenyurt N Logo lokasyon olarak; Esenyurt Belediyesi'ne 1 dakika, toplu taşımaya  3 dakika, Atatürk Havaalanı'na 15 dakika mesafede yükseliyor. Projede yer alan daireler "Kira öder gibi daire sahibi olun" sloganıyla satışa sunuluyor.


Toplam 2 bin 504 daire ve 59 dükkandan meydana gelen Ne Logo İstanbul projesi,  Özyurtlar İnşaat  güvencesiyle İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor.


Nlogo İstanbul adres: İnönü Mahallesi 350. Sokak 1440 Ada 15 Parsel ESENYURT / İSTANBUL


N Logo İstanbul Esenyurt iletişim:

Telefon:  444 40 27

Web Adresi: http://nlogoistanbul.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön