05 / 05 / 2024

Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor!

Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, yenilenecek olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi vererek, “Yeni hastane 320 yataklı ve geniş bir acil servis ünitesine sahip olacak” dedi.



Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek ilçeye yapılacak sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Ergüney, bölgede bulunan hastaneleri belirli periyotlarda denetlediklerini belirterek, denetimlerde hastanelerin hizmetlerinin yeterlilik kontrolünü gözden geçirdiklerini ifade etti.


Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin hizmet ve kapasite olarak her gün daha iyiye gittiğine işaret eden Şenol Ergüney, verilen hizmetin kalitesinin daha da artması için çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Ergüney, “Halkımıza en iyi hizmeti vermek için boş durmayız. Ekip olarak en iyi hizmeti vermek için imkanlarımızı zorluyoruz. Bu kapsamda Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin yeniden yapılması için 18 Ocak’ta ihale yapıldı” şeklinde konuştu.


“700 GÜN İÇİNDE HİZMETE GİRECEK”

Ergüney, “Bu süreçte herhangi bir itiraz çıkmaması halinde yaz aylarında hastane inşasına başlanacaktır. Hastanemiz 700 gün içinde 320 yataklı olarak hizmet verecektir. Hizmete giren bu hastanemiz yaklaşık 50 yıl yeterliliğini sağlayacaktır. Hastanemiz geniş bir acil servis ünitesine sahip ancak yeni yapılacak acil servis ünitesi mevcudun iki katı olacak. Buradaki amaç ilçemiz halkına en iyi hizmeti vermektir” dedi.


Kocaeli Gazetesi 



Geri Dön