01 / 05 / 2024

Necip Nasır; İzmir'de gerekli çalışmalar yapılacak!

Necip Nasır; İzmir'de gerekli çalışmalar yapılacak!

Seçim süresince binlerce kişiyle buluşarak sorunlarını dinleyen AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, milletvekili olduğunda yapacağı ve takipçisi olacağı konuları İzmirlilere deklare etti.



İzmir'in kimliğini, tarihini ve mimarisini koruyarak, yaşanmış bozulmaları düzeltmek için çalışacağını dile getiren AK Parti  İzmir  1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır. İzmir'in marka kent olması için vizyonunu ve misyonunu belirleyen bir "master plan" yapılması için var gücüyle çalışacağını ifade etti. 


"GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK" 

İş dünyasında İzmir Ticaret Odası. lige Bölge Sanayi Odası ve Esnaf Odaları Birliği'nde oluşturulacak özel birimlerle koordineli olarak esnafın, işadamının ve sanayicinin sorunlarının çözümünün takipçisi olacağına dikkat çeken Necip Nasır, şöyle devam etti: "Karabağlar İlçemizde İl Başkanlığımızca açıklanan 540 hektarlık alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi"'ııin takipçisi olacağını. Kemeraltı Çarşısı'nın tarihi kimliğinin ortaya çıkarılması ve 24 saat yaşanabilir bir yer haline gelmesi için hükümetimizle, ilgili bakanlıklar ve Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde gerekli çalışmayı yapacağını. İnciraltı planlarının en son değişiklikle hayata geçmesi için çaba göstereceğim. İzmir'de sağlık turizmi, inanç turizmi, termal turizm ve organik tarımın gelişmesi için gereken çalışmaları yapacağını. İzmir 1, 2 ve 3. sanayi sitelerine, mobilyacılara ve plastikçilere daha uygun alanlar tahsis edilmesi için çaba göstereceğim. İnşaat işçilerine erken emeklilik verilmesi için çaba göstereceğim. Güçler ayrılığı prensibine ve insan onuruna dayalı, özgürlükçü, sivil anayasanın oluşması için çaba göstereceğim." 


"HER TÜRLÜ ÇABAYI GÖSTERECEĞİM" 

Ekonomide yapısal dönüşümü takip edecek, ekonomi ile ilgili iç kabine şeklinde oluşturulacak ycııi mekanizmaya İzmir iş dünyası adına katkı koyacağı dile getiren Necip Nasır. "İzmir 1 "inci Bölge Milletvekili adayı olarak kente karşı sorumluyum. İşsizliğin en fazla olduğu İzmir'de üniversiteli işsizlerin, Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri ile koordineli oluşturulacak istiht dama yönelik çalışmalara katkı koyacağım. Asıl işte çalışan kişilerin taşeron işçiliğinin kaldırılması çalışmalarına destek vereceğim. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun üzerinde çalıştığı; bütün emeklilerimize enflasyon üstü bir gelirin verileceği çalışmaların içerisinde olacağını. Özel güvenlik çalışanlarının sorunlarının giderilmesi ve mağduriyetlerinin önlenmesi için gerekli çalışmalara katkı sağlayacağını. Siyaset - ekonomi ilişkilerini tanımlayacak, şeffaflık yasasının çıkarılması için katkı koyacağını. Vargıya güvenin tam ve mutlak olması için, sayın Davutoğlu'nun 17 Nisan'da açıkladığı yargı reformu stratejisine her türlü katkıyı kovacağını. Bürokrasinin, tümüyle rasyonel zeminde ve ehliyet - liyakat esası üzerinden yeniden yapılandırılması için her türlü çabayı göstereceğim. Toplumsal uzlaşı ve katılımcı demokrasinin tesisi için var gücümle çalışacağım" dedi. 



Ege'de Bugün




Geri Dön