15 / 05 / 2024

izmirdeki yenilikler

izmirdeki yenilikler

Seçim süresince binlerce kişiyle buluşarak sorunlarını dinleyen AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, milletvekili olduğunda yapacağı ve takipçisi olacağı konuları İzmirlilere deklare etti.

Citroen Berlingo yenilendi! İşte yeni Berlingo...

Citroen, hafif ticari araç modeli Berlingo’yu en güncel teknoloji ile yenilendiği açıklandı. Koltuk, eğlence sistemi, ön cephe tasarımı ve bagaj hacmindeki yenilikler, 6 ileri manuel ve 8 ileri tam otomatik vites seçeneği ile sunulan Berlingo, 4 silindir 130 HP dizel motor özelliği mevcut.

Emlak piyasası 2024'e bu yenilikle girecek! 

1 Ocak 2024'ten itibaren emlak sektöründe, turizm amaçlı konut kiralamalarında yeni dönem başlıyor. İşte 2024 yılı emlak piyasasındaki yenilikler...

Milyonlarca vatandaşa müjde: Ödeme gücü olmayanın primini devlet ödeyecek! 

Milyonlarca kişiyi kapsayan sosyal sigorta sisteminde yenilikler gündemde konuşulmaya başlandı. Ödeme gücü olmayanın primini devlet ödeyecek.

Apple Watch Series 9 tanıtıldı! İşte detaylar

ABD merkezli teknoloji devi Apple, uzun süredir beklenen Wonderlust etkinliği kapsamında teknoloji dünyasına çarpıcı yenilikler sunuyor...

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Evlilik sözleşmesi yapmak isteyenlere yeni dönem gelişmesi! Sözleşme detay ve şartları! 

Son dönemlerde evlilik sözleşmeleri alanında yaşanan yenilikler, bu alandaki düşünceleri ve uygulamaları değiştirecek gibi görünüyor. Evlilik sözleşmelerine gelen değişiklikleri özellikle de çiftleri ilgilendiren bir konu olarak gündemde yer aldı.

18 Mayıs 2023 Resmi Gazete ilanları! Resmi Gazete'de ne yayınlandı?

18 Mayıs 2023 tarihli Resmi Gazete'de kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. İşte, merakla beklenen Resmi Gazete'deki yenilikler ve değişiklikler neler? 

Halkbank Nisan ayına damga vurdu! Rekor promosyon ödemesi yapıldı 

Banka promosyonlarında yapılan güncellemeler EYT'nin nihayete ermesiyle yeniden şekilleniyor. Halkbank Nisan ayı için yaptığı yenilikler ile birlikte vatandaşların alakasını çekmeyi başardı ve Halkbank tarafından her ay açıklanan promosyon ödemeleri nisan ayı için de açıkladı.

Performansı ile ünlenmiş Seat Leon'a Nisan ayında 25.000 TL zam geldi! İşte yeni fiyatı

Seat markası Leon modelinde 2023'a dair bir çok teknolojik yenilikler sunuyor. Performanslı benzinli ve dizel motorlar, hibrit ve tam elektrikli motorlar bu yenilikler arasında. Peki Seat Leon Nisan 2023 fiyatları nedir? 

Xiaomi’den iki sevilen cihaza MIUI 14 sürprizi!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, 2020 yılında piyasaya sürdüğü popüler cihazları Mi 10 ve Mi 10 Pro için Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesi ile kullanıcılarına sürpriz yaptı. Peki, güncellenen arayüz ne gibi yenilikler sunuyor?

iOS 16.4'ün Beta sürümündeki yenilikler kullanımına sunuldu

Bu hafta iOS 16.3.1'de yapılan güncellemelerin ardından Apple, Apple Watch için watchOS 9.4 ve Apple TV için tvOS 16.4'ün ilgili betaları ile  birlikte tabletleri için iPadOS 16.4'ün yanı sıra iPhone için iOS 16.4'ün ilk Beta sürümünü yayınladı .

Bir çok konuda eksiklik gideriliyor! Windows 11 Android Sistem Performansı İyileşiyor! 

Microsoft, Windows 11 Android sistemi üzerinde iyileştirmeler yapmaya devam ediyor. Gerekli testler tamamlandıktan sonra yenilikler tüm kullanıcıların kullanımına sunulacaktır.

Yapılandırmada yeni müjde! O borçlara 4 yıla kadar vade yapılabilecek!

Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketi, daha önce bulunmayan çeşitli yenilikler ve ödeme kolaylıkları da getiriyor. Yapılandırma paketinde özellikle yüklü borcu olanları sevindirecek haber ise 4 yıla kadar taksitle ödeme imkanı olacak.

izmirdeki yenilikler Haberi

izmirdeki yenilikler

İzmir'in kimliğini, tarihini ve mimarisini koruyarak, yaşanmış bozulmaları düzeltmek için çalışacağını dile getiren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır. İzmir'in marka kent olması için vizyonunu ve misyonunu belirleyen bir "master plan" yapılması için var gücüyle çalışacağını ifade etti. 


"GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK" 

İş dünyasında İzmir Ticaret Odası. lige Bölge Sanayi Odası ve Esnaf Odaları Birliği'nde oluşturulacak özel birimlerle koordineli olarak esnafın, işadamının ve sanayicinin sorunlarının çözümünün takipçisi olacağına dikkat çeken Necip Nasır, şöyle devam etti: "Karabağlar İlçemizde İl Başkanlığımızca açıklanan 540 hektarlık alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi"'ııin takipçisi olacağını. Kemeraltı Çarşısı'nın tarihi kimliğinin ortaya çıkarılması ve 24 saat yaşanabilir bir yer haline gelmesi için hükümetimizle, ilgili bakanlıklar ve Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde gerekli çalışmayı yapacağını. İnciraltı...