03 / 05 / 2024

18 Mayıs 2023 Resmi Gazete ilanları! Resmi Gazete'de ne yayınlandı?

18 Mayıs 2023 Resmi Gazete ilanları! Resmi Gazete'de ne yayınlandı?

18 Mayıs 2023 tarihli Resmi Gazete'de kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. İşte, merakla beklenen Resmi Gazete'deki yenilikler ve değişiklikler neler? 



Cumhurbaşkanı’nın yayımladığı kararlar arasında, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı İslami İlimler Fakültesi’nin adının İlahiyat Fakültesi olarak değiştirilmesi ve Anadolu Uluslararası Özel Endüstri Bölgesi ilan edilen Ulukışla İlçesi’nde bulunan alan hakkında karar yer alıyor. Beraberinde ise Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararı da Resmi Gazete’de yayımlandı. Güncel atama 2023/281 numaralı karar ile duyuruldu.

Tebliğler ne oldu?

Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğler arasında payları Girişim Sermayesi Pazarında işlem görecek ortaklıklara ilişkin esasları düzenleyen II-16.3 numaralı tebliğ ve VII-128.1 numaralı Pay Tebliği'nde değişiklik yapılmasına dair tebliğ yer alıyor.

 Bu güncellemeler, borsa işlemleri açısından önem taşıyan düzenlemeleri içeriyor ve yatırımcıları etkileyecek değişikliklerin önceden belirlenmesine yardımcı oluyor.


Geri Dön