02 / 05 / 2024

Halkbank Nisan ayına damga vurdu! Rekor promosyon ödemesi yapıldı 

Halkbank Nisan ayına damga vurdu! Rekor promosyon ödemesi yapıldı 

Banka promosyonlarında yapılan güncellemeler EYT'nin nihayete ermesiyle yeniden şekilleniyor. Halkbank Nisan ayı için yaptığı yenilikler ile birlikte vatandaşların alakasını çekmeyi başardı ve Halkbank tarafından her ay açıklanan promosyon ödemeleri nisan ayı için de açıkladı.



HALKBANK'TAN REKOR PROMOSYON!

Promosyon ödemelerinde yapılan güncelleme tüm süratiyle devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve en az emekli aylığı güncellemesi ile beraber güncellenen emekli promosyon ödemeleri gündemde yer aldı.

2022 senesinin bitimine doğru büyük bir rekabete imza atan promosyonları 2023 senesinde da tüm süratiyle sürüyor. Emekliliklere dair olan gelişmeler neticesinde promosyon miktarları da güncellenirken çalışanlara verilen promosyon da unutulmadı. En az  emekli aylığının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye çıkmasıyla beraber otomatik olarak promosyon ödemelerinde de yükseliş yaşandı.

Halkbank Nisan ayına damga vurdu! Rekor promosyon ödemesi yapıldı 

Emekli vatandaşların ve işçilerin promosyon alacağı bankayı tercih ederken genellikler verdiği promosyon miktarına göre tercih ettiği biliniyor. Çalışanlarda ise durum tamamen  farklı bir hal alıyor. Çalışan vatandaşlar mutabakata vardığı banka ile anlaşma yapıyor.

HALKBANK'TAN YENİ PROMOSYON AÇIKLANDI!

Çalışan promosyon ödemeleri de 2022 senesi itibariyle gündemde yer almayı sürdürüyor. 2023 senesinde da devam eden güncellemelerde yeni bir rekor promosyon ödemesi açıklandı. Halkbank vesilesi ile yapılacak olan çalışan promosyon ödemesi 41 bin 350 TL olarak ifade edildi .

Bakanlıklar, belediyeler, sendikalar, üniversiteler ve birçok kurumun aylık alma imzalarını yenileme zamanının geldiğini söylemişti. MEM promosyon anlaşmaları ile beraber 2023 senesinin
 nisan ayında güncellemeler yapıldı. Yapılan güncelleme akabinde İstanbul Üniversitesi Promosyon açıklamasında bulundu.

Halkbank Nisan ayına damga vurdu! Rekor promosyon ödemesi yapıldı


Geri Dön