27 / 04 / 2024

Nef Residences 4. Levent 09'da 575 bin TL'ye!

Nef Residences 4. Levent 09'da 575 bin TL'ye!

İstanbul'un Levent semti, Timur Gayrimenkul'ün yepyeni bir projesine daha ev sahipliği yapıyor. Nef Residences Dört Levent 09 ismi ile hayat bulan proje, 2014 yılında yeni sahiplerine teslim edilecek



Nef Residences Dört Levent 09'da alanları 42 metrekare ile 80 metrekare arasında değişen konutların fiyatları ise 575 bin TL'den başlıyor, 785 bin TL'ye kadar yükseliyor.

1. Ödeme seçeneğine göre; konut bedelinin yüzde 30'luk bölümü peşinat olarak ilk seferde ödeniyor. Kalan yüzde 70 oranındaki tutar 120 ay boyunca taksitler halinde ödeniyor. Yüzde 1,05 faiz oranı uygulanıyor.

2. Ödeme seçeneğine göre; konut bedelinin yüzde 35'lik bölümü peşin olarak hemen ödeniyor. Geriye kalan yüzde 65'lik bakiye için 120 aya kadar yüzde 1,05 faiz oranı ile taksit yapılıyor.

Daha çok yatırım amacı taşıyan Nef Residences Dört Levent 09, müşterilerine otel konforunda rezidans hizmeti sunuyor. Buna göre;

Residence otel konsepti nedir

Dünyada en fazla tercih edilen gayrimenkul yatırımıdır.
Uluslararası bir otel işletmesi tarafından işletilen, satın alan kişilerin kira getiri elde ettiği bir sistemdir.
Yatırımınız, sektöründe uzmanlaşmış, tecrübeli ve uluslararası rezervasyon ağına sahip firmalar tarafından yönetilir.
Dairenizi kiralama sorunu ortadan kalkar.
Elektrik, su, doğalgaz, aidat ve benzeri tüm masraflarla ilgili hiçbir mali ve hukuki probleminiz kalmaz, masraflar size yansımaz.
Evinizin yenilenmesi, bakım ve onarımları sizi uğraştırmaz. Bu işlemler sizin adınıza uluslararası otel işletmesi tarafından yapılır. Böylece yatırımınız sürekli olarak yenilenir ve değerini kaybetmez.

www.nef.com.tr
444 9 633

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön