28 / 04 / 2024

Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi 2022!

Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi 2022!

Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi 2022 ve Nef arsa fırsatları...



Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk kazandıracak olan Nef, hem arsa yatırımı hem de yeni bir yaşam alanı imkanı sağlamak için start verdi. Ülkemizin yatırım değeri yüksek bölgelerinde bulunan sıfır riskli arsalar 2022 yılında Nef Arsa'da yatırımcılarını bekliyor. 

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Nef'in cazip ödeme fırsatlarıyla satışa sunduğu arsalar; Çanakkale, Ilgaz, Balıkesir, Sakarya, Eskişehir, ve Hirfanlı'da bulunuyor. Nef Arsa'da 50 bin TL'den başlayan fiyatlar ve aylık 2 bin TL taksit imkanı sunuluyor. 

Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi 2022!

Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi 2022

Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi 2022 hakkında bilgi vermeden önce Nef arsa ile ilgili detaylara değinelim. Nef Arsa Sakarya, bir Nef markası olan NOVU ile üniversite öğrencilerinin bütün ihtiyaçlarının dikkate alındığı, en ince ayrıntısına kadar dizayn edilmiş, konforlu ev imkanı sağlıyor. İlki Merter’de 2016 yılında hayata geçirilen ve son 4 yılda yüzde 100 doluluk oranına sahip NOVU’nun yeni projesi Sakarya'ya geliyor. 

Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi 2022 hakkında bilgi vermeden önce Nef Sakarya hakkında bilgi verelim. Nef Sakarya'da enilikçi yurt projesiyle yatırımcılara maksimum kazanç ve sıfır risk sağlanıyor. Rakipsiz yatırım fırsatı şeklinde belirtilen Nef Arsa Sakarya, kira garantili arsa projesi olarak hayata geçiriliyor. Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi 2022 kapsamında fiyatların 552 bin 500 TL'den başladığını söyleyebiliriz.

60 ay vade ve yüzde 0 faiz imkanı sağmanan Nef Arsa Sakarya'da Novu Residence, misafir evleri, Lounge alanları, PlayStation odaları, Nef Flats, Co-Working Place, Sakarya Üniversitesi, müzik odaları, parti - karaoke odaları, chef masası, kapalı futbol sahası, fitness salonları, kapalı basketbol sahası, eğlence odaları ve kapalı yüzme havuzu mevcut. 

Web: http://nefarsa.com/

Nef'ten 2 bin TL taksitle hemen teslim tapulu arsa fırsatı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön