02 / 05 / 2024

Nefes Assos 27 Şubat'ta satışta!

Nefes Assos 27 Şubat'ta satışta!

Assos'ta hayata geçirilecek Nefes Assos Köyü, 27 Şubat'ta görücüye çıkıyor. Merakla beklenen projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor. 



Yatırım bankacılığını kariyerinin zirvesinde bırakan Önder Halisdemir, Assos'ta yeni bir proje hayata geçiriyor. Beyaz yakalılar tarafından merakla beklenen proje Nefes Assos adını taşıyor.

Nefes Assos 27 Şubat ta satışta!

Bir konut değil yeni bir yaşam projesi olarak dizayn edilen Nefes Assos projesi 27 Şubat'ta görücüye çıkıyor.

Beyaz yakalılara nefes aldıracak Nefes Assos'ta köy sakinlerinin zihinsel ve beceri yönünden beslenmesi amacıyla bir köy enstitüsü kurulacak. Nefes Assos'ta saha çalışmalarının önümüzdeki ay başlaması planlanıyor.

Nefes Assos 27 Şubat ta satışta!

Merakla beklenen projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor. Avrupa Birliği'nden hibe kazanan Nefes Assos projesinde tarım alanları, tavuk çiftliği, köy meydanı, köy kahvesi, köy pazar yeri ve elektrikli şarj istasyonlarına yer verilecek.

Etrafı ormanlarla çevrili Nefes Assos projesi sağlık ocağı, market, benzin istasyonu ve antik kente 5 dakika, Ayvacık ilçesi ve buradaki büyük devlet hastanesine 20 dakika mesafede hayata geçirilecek.

Nefes Assos 27 Şubat ta satışta!

Yıl boyu açık olan otel ve işletmelerin yer aldığı antik liman, Behramkale, Paşaköy, Büyükhusun'a 5-10 dakika mesafede yer alan Nefes Assos projesi Bozcaada iskelesine 50 dakika, özel okul ve hastanelerin bulunduğu Çanakkale'ye 60 dakika mesafe uzaklıkta bulunuyor.

Nefes Assos 27 Şubat ta satışta!

Merakla beklenen Nefes Assos'un 2022 yılının bahar aylarında teslim edilmesi planlanıyor. 

Bilgi formu için tıklayın

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön