27 / 04 / 2024

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.



Nef'ten yapılan açıklamaya göre Nef Vakfı eğitime destek çalışmaları kapsamında 36 anaokulu ve ilköğretim okulu, 250 derslik, fen laboratuvarları, bilgisayar laboratuvarları ve atölye bağışı ile birlikte Doğu ve İç Anadolu'da bulunan 38 köy okulunu Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışladı.

Öğrencilere burs imkanı veren ve bugüne kadar 1.000'den fazla ilköğretim okuluna bilim kiti bağışlayan Nef, eğitime verdiği katkılarını hızla sürdürüyor.

Sakarya'da inşa edilecek yeni proje

Nef, yakın zamanda Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne Yabancı Diller Yüksekokulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edip hediye etmeye hazırlanıyor. 49 yıllığına kullanımını Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne verecek olan Nef, Anadolu'ya yalnızca projeleriyle değil, bu tür açılımlarıyla da destek olmayı hedefliyor. 

NEF ten eğitime dev destek! Sakarya da inşa edilecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön