10 / 05 / 2024

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.



Nef, projeyi ruhsatlandırdıktan sonra 36 ay gibi kısa bir süre içinde imalatından tadilatına, dekorasyonundan peyzajına kadar tüm detaylarıyla üretip teslim edecek. Proje toplam 5 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulacak.

Erden Timur: Üniversitelere desteğimizi sürdüreceğiz

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 2015'ten bu yana eğitime verdikleri desteği sürdürdüklerini hatırlararak hayatta toplumların kalkınması için en büyük dönüşümün eğitim olduğunu söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı'na bugüne kadar birçok okul yapıp teslim ettiklerini hatırlatan Erdem Timur "Bu teslimlerde yaşadığımız mutluluk bizler için çok değerli. Çünkü bu sıralarda yetişecek her genç birey ileride ülkemize faydalı hale gelecek. Bu nedenle üniversitelere özellikle verimli üretim odağında dekset vermeyi sürdüreceğiz"  diye konuştu.

Orta gelir grubu konut kampanyası için ilk görüşme bugün!

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Eylül 2022!

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın sonra pişman olmayın! 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön