28 / 04 / 2024

Neomarin AVM Kurban Bayramı için renkli etkinlikler düzenliyor!

Neomarin AVM Kurban Bayramı için renkli etkinlikler düzenliyor!

Neomarin Pendik AVM, Kurban Bayramı'nda hem çocukları hem de yetişkinlikleri eğlendirecek birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak



Neomarin Pendik AVM, Kurban Bayramı’nı farklı ve eğlenceli etkinliklerle çocuklarla birlikte kutlayacak. Bayramın ilk gününden itibaren başlayacak etkinlik atölyelerinde çocuklar birbiri ile kaynaşırken, sosyal bir ortamda oyun oynama keyfini yakalayacak.

Kurban Bayramı’nın birinci günü saat 14.00’da Esin Özbek yönetimi’nde ‘Resimli Harita Atölyesi’,  saat: 16.00’da Anı Sağkan ile Dans Atölyesi gerçekleştirilecek. Bayramın ikinci günü saat:14.00’da Esin Özbek ile ‘Karikatür Atölyesi’, saat 16:00’da interaktif ve doğaçlama oyunların oynanacağı “Oyun Atölyesi” gerçekleştirilecek.

Bayramın üçüncü günü saat:14:00’da ‘Arkadaşımın Portresi’ konulu ‘Renkler Atölyesi’ ve saat:16:00’da Anı Sağkan ile Dans Atölyesi’nde  çocuklar bir araya gelecek. Bayramın dördüncü günü, saat:14.00’da Esin Özbek yönetiminde “Bayram ve Ailem” konulu Resimli Harita Atölyesi, saat:16:00’da Dans Atölyesi kaçıranlar ve tekrar denemek isteyenler için gerçekleştirilecek.

Neomarin çocuklar için bayramı bir gün daha uzatarak 20 Kasım Cumartesi günü de saat: 14:00’da Karikatür Atölyesi ile  saat: 16:00’da  Oyun Atölyesi gerçekleştirecek.

Ayrıca Neomarin, 3-6 yaş arası çocuklar için de Kurban Bayramı boyunca ve 20 Kasım Cumartesi günü saat:13.00-16:00 arası ‘Serbest Resim ve Oyun Aktiviteleri’ne de ev sahipliği yapacak.
 
Neomarin Pendik AVM tüm çocukları bayram coşkusunu yaşamak için davet ediyor.

www.neomarin.com.tr


Geri Dön