06 / 05 / 2024

Neomarin Pendik AVM, Anneler Günü etkinliği düzenleyecek!

Neomarin Pendik AVM, Anneler Günü etkinliği düzenleyecek!

Anneler Gününe özel keyifli bir gün geçirmek isteyen aileler Neomarin AVMde buluşuyor. Neomarin Pendik AVM, 8 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü için keyifli ve eğlence dolu etkinlikler düzenledi



Neomarin Pendik  AVM,  8  Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü için keyifli ve eğlence dolu etkinlikler düzenledi. Annemden En Güzel Dokunuş, Beta ile Anneler Yarışıyor, Küçük Ressamlar Annelerinin Portrelerini Çiziyor  ve Anne Çocuk Temalı Puzzle etkinlikleri Neomarin AVMde Anneler Gününü unutulmaz anılara dönüştürecek.

Çocuklardan annelere çok özel hediyeler...

Bir ömür boyu anne ve çocuğunun el izinin anı olarak kalacağı Annemden En Güzel Dokunuş etkinliğinde saten alçı üzerine el baskısı yapılacak ve alçı çocukları tarafından annelerine hediye edilecek.

Küçük Ressamlar Annelerinin Portlerini Çiziyor başlıklı resim atölye çalışmasında ise çocuklar annelerinin portrelerini çizecek ve Anneler Günü mesajlarını yazarak, kendi boyadıkları çerçevelerde annelerine hediye edecekler. Annelerin çocuklarıyla birlikte katılacağı ve radyoların önemli programcılarından Betanın moderatörlüğünde yapılacak zorlu ama eğlenceli yarışmalarda da kazanlara sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Etkinlikler kapsamında ayrıca, anne ve çocuk temalı, yaklaşık 600 parçadan oluşan ve her bir parçası 10 santimetre büyüklüğünde olan puzzleın  tamamlanmasına katkıda bulunanlar da çeşitli  armağanlar kazanacaklar.


Geri Dön