29 / 04 / 2024

Nest Güzelbahçe İzmir projesi!

Nest Güzelbahçe İzmir projesi!

Firma: Nest Yapı

Proje: Nest Güzelbahçe

Nest Güzelbahçe İzmir projesi 'nin fiyatları minimum 425 bin liradan başlıyor. Nest Güzelbahçe İzmir projesi 'nin içerisinde yer alan daireler bu yılın Eylül ayı itibariyle sahiplerine teslim edilecek...





39 adet daire ve 1 adet villadan oluşan  Nest Güzelbahçe  projesi  Nest Yapı  imzası ile yükseliyor. Konut satışları devam eden Nest Güzelbahçe projesi  İzmir  ili sınırlarında yer alıyor. Nest Güzelbahçe İzmir projesi 8 blok halinde tasarlandı. 


Nest Güzelbahçe İzmir projesi 'nde bulunan daireler 156 metrekare ile 186 metrekare arasında değişen alan büyüklüklerine sahip durumda. Nest Güzelbahçe İzmir projesi fiyatları 'na göre projedeki daireler 425 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Nest Güzelbahçe İzmir projesi!


Satışların banka kredisine uygun olarak gerçekleştiği Nest Güzelbahçe İzmir projesi 'nde yüzde 25 peşinat ödeniyor ve kalan miktar için 120 aya kadar vade yapılıyor.


Nest Güzelbahçe İzmir projesi nerede? 


Nest Güzelbahçe İzmir projesi 'nin açık adresi:  Mansuroğlu Mh. 295 / 2 Sokak No: 1 B blok No: 440 35030 Bayraklı / İzmir


Nest Güzelbahçe İzmir projesi!


Nest Güzelbahçe İzmir projesi çocuk oyun alanı, site içi haberleşme, hırsız güvenlik ve alarm sistemi, yangın dedektörü ve 3 adet yüzme havuzu gibi imkanlara sahip. 


Nest Güzelbahçe İzmir projesi ne zaman teslim? 

Nest Güzelbahçe İzmir projesi Eylül 2013'te teslim edilecek.



Telefon : 0232 462 15 16

Web Adresi: http://www.nestyap.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön