14 / 05 / 2024

Nevbahar Kemer Konakları Eylül 2024'te teslim! 137 konutluk yeni proje!

Nevbahar Kemer Konakları Eylül 2024'te teslim! 137 konutluk yeni proje!

İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da hayata geçirilen Nevbahar Kemer Konakları'nda satışlar devam ediyor. Kalyon İnşaat imzası taşıyan projenin teslimlerinin 2024 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 



Peki Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları'nda hangi konut tipleri bulunuyor? Kemerburgaz Nevbahar Kemer Konakları'nda teslimler ne zaman yapılacak? İşte satış sürecinin devam ettiği Nevbahar Kemer Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Paylaşılan detaylara göre, Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları, 20 bin 380 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Lokasyonuyla dikkat çeken proje Kemerburgaz Orman Yolunun başlangıcında konumlanıyor. Nevbahar Kemer Konakları projesinde toplam 16 blok ile 137 adet konutun yer alacağı villa konforunda bir yaşam sunuluyor. 

Satış sürecinin devam ettiği projede, 2 oda 1 salon dubleks, 3.5 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon bahçe kat ve 4 oda 1 salon tripleks konut tiplerine yer veriliyor. Ayrıca projede yer alan 4 oda 1 salon tripleks villalar müstakil olarak tasarlanırken, diğerleri ortak kullanıma sahip.

Kalyon Nevbahar Kemer Konakları projesinde, spor salonu, yüzme havuzu,  toplantı salonu, buhar odası, sauna ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor. 

Nevbahar Kemer Konakları Eylül 2024 te teslim! 137 konutluk yeni proje!


Nevbahar Kemer Konakları projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Villa konforunda bir hayat vadeden Nevbahar Kemer Konakları'nda konutların alanları 185 metrekare ile 316.91 metrekare arasında değişiyor.

Kemerburgaz Nevbahar Kemer Konakları fiyat 
Nevbahar Kemer Konakları'nda yer alan konutların fiyat bilgisi ve ödeme şekli satış ofisinden öğrenilebiliyor. 

Ayrıntılı bilgi için: http://nevbaharkemerkonaklari.com/

 

Kozan Villaları teslimler 30 Eylül'de! 

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 


Geri Dön