Kim Kimdir?

Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında?

Bankacılık sektörünün önde gelen isimleri arasında yer edinen Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında? İşte ayrıntılar... Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 1990 yılında mezun olmuştur

Nevzat Burak Seyrek, 1970 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 1990 yılında mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından aynı yıl İş Bankası Eğitim Müdürlüğü'nde Stajyer Uzman Yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

 

Kariyeri boyunca İş Bankası bünyesinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 1994 yılında Kurumsal Krediler Tahsis Bölümü'nde Kredi Uzman Yardımcısı olarak çalışmaya başlamış ve 1998 yılında İşbank AG Filiale Frankfurt'da Şube Müdürlüğü görevine yükselmiştir. Daha sonra 2001 yılında Başkent/Ankara Şubesi'nde Müdür Yardımcısı, 2004 yılında Ostim Şubesi'nde Şube Müdürü, 2007 yılında Ankara Merkez II Bölge Satış Müdürlüğü'nde Ticari Satış Direktörü, 2010 yılında Ticari Bankacılık Ürün Bölümü Müdürü, 2011 yılında Ticari Bankacılık Satış Bölümü Müdürü, 2013 yılında KOBİ ve İşletme Bankacılığı Satış Bölümü Müdürü olarak görev yapmıştır.

Eylül 2013'te Nevzat Burak Seyrek, İşbank AG Hauptverwaltung'a Genel Müdür olarak atanmıştır. Daha sonra 25 Mart 2016 tarihinde Türkiye İş Bankası'nda Genel Müdür Yardımcılığına getirilmiştir.

Aynı zamanda İş Faktoring A.Ş. ve İş Leasing A.Ş. yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktadır.

Nevzat Burak Seyrek, kariyerine bankacılık sektöründe önemli görevlerde bulunarak devam etmektedir.

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?
Fatma Dilek Yardım kimdir?
Seval Kor kimdir? Seval Kor ne iş yapıyor?