28 / 04 / 2024

Nevzat Doğan: Yasal olmayan yapılara asla izin vermiyoruz!

Nevzat Doğan: Yasal olmayan yapılara asla izin vermiyoruz!

Şenler İnşaat'ın sahibi Murat Gökçeyi ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Yasal olmayan yapılara asla izin vermiyoruz. Kimse bir şekilde hallederiz diye bu tür bir inşaata başlamasın" dedi...



Şenler İnşaat'ın sahibi Murat Gökçeyi ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Yasal olmayan yapılara asla izin vermiyoruz. Kimse bir şekilde hallederiz diye bu tür bir inşaata başlamasın" dedi.



İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Mehmet Ali Paşa Mahallesinde Şenler inşaat'ın sahibi Murat Gökçe'yi ziyaret etti. Çevre esnafın ve vatandaşların da katıldığı ziyarette Başkan Doğana Ak Parti İzmit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Bakıroğlu eşlik etti. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette inşaat sektörüyle alakalı açıklamalarda bulunan Doğan, inşaat sektörünün ilimizde hızla ilerleyen bir sektör olduğunun vurgusunu yaptı. İzmit genelinde yapılan inşaat çalışmalarını küçük büyük demeden sürekli denetim altında tuttuklarını ifade eden Başkan Doğan, "Yasal olmayan yapılara asla izin vermiyoruz. Kimse bir şekilde hallederiz diye bu tür bir inşaata başlamasın. Bu konuda bugüne kadar taviz vermedik, bundan sonra da vermeyiz" dedi. 


GÖRMEZDEN GELMEZ, YIKARIZ 


Şenler İnşaat'ın usullere uygun işleyişinin örnek alınması gerektiğini ifade eden Başkan Doğan, "Hiçbir kaçak yapıyı, yasal olmayan yapıyı görmezden gelmiyoruz. Halkımızdan ricamız yasal olmayan binalar yapmaması. Aksi takdirde yasal olmayan binaları yıkmak zorunda kalırız" dedi. Konutların estetiğine çok önem verdiklerini söyleyen Doğan, "Şu anda konutların düzensiz yapılanmasından ve kaçak yapılmasından kaynaklanan sıkıntılar iyi yönetilemeyen bir sürecin kalıntıları. Müteahhitlerimizi tebrik ediyoruz. Çok güzel binalar yapıyorlar" diye konuştu. 



Kocaeli Bizim Yaka


Geri Dön