27 / 04 / 2024

New Rezidans'ta 39 bin TL'ye! 390 TL taksitle!

New Rezidans'ta 39 bin TL'ye! 390 TL taksitle!

Mintek Yapı tarafından hayata geçirilen ve Ekim 2012'de teslim edilecek olan New Rezidans'ta stüdyo konutlar 39 bin TL'ye, 1+1'ler 48 bin TL'ye ve 2+1'ler 95 bin 400 TL'ye satılıyor... Taksitler 390 TL'den başlıyor



New Rezidans'ta alanları 37 metrekare olan stüdyo konutlar 39 bin TL'ye, alanları 45 metrekare olan 1+1'ler 48 bin TL'ye ve alanları 85 metrekare olan 2+1'ler 95 bin 400 TL'ye satılıyor. Yüzde 30 peşinatla ev sahibi olunabilen New Residence'ta stüdyolar için 11 bin 700, 1+1'ler için 14 bin 400 ve 2+1'ler için 28 bin 620 TL peşinat veriliyor.

40 ay sıfır faizle ev sahibi olunabilen New Residence'ta stüdyolar için 40 aylık taksit tutarı 390, 1+1'ler için 480 ve 2+1'ler için 954 TL. 6 ay sonra yüzde ve 1 yıl sonra yüzde 10'luk ara ödemelerden sonra kalan yüzde 10'da Ekim 2012'de ödeniyor. Stüdyolar için ödenecek ara ödemeler 3 bin 900 TL, 1+1'ler için 4 bin 800 TL ve 2+1'ler için 9 bin 540 TL.

Mintek Yapı tarafından hayata geçirilen New Residence, Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projenin Ekim 2012'de teslim edilmesi planlanıyor.

Yaşam kalitesini ön planda tutan New Residence'ta ççık havuz, güneşlenme terasları, fitness center, buhar odası ve saunanın yer aldığı newclub, market, restaurant, cafe ve alışveriş alanlarının yer aldığı newçarşı, açık-kapalı otoparklar, teknolojik güvenlik donanımının yanı sıra 24 saat özel güvenlik bulunuyor.

NEWRESİDENCE BEYLİKDÜZÜ PROJESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ
SİTE GENEL ÖZELLİKLER

 *Kullanılacak tüm malzeme ve sistemler ilgil türk standart ve şartnamelerine ya da konusuna göre CE vb uluslar arası normlara uygun olacaktır.
*Site genelinde yer alan rekreatif alanlarda site peyzaj projesine uygun bitkilendirme yapılacaktır.
*Avlu içinde yürüyüş yollarının yanlarında süs havuzları olacaktır.
*Sitede açık yüzme havuzu olacaktır.
*Fitness,buhar banyosu,saunalar ,cafe,giyinme ve dinlenme alanları ve duşlardan oluşan kapsamlı bir sosyal tesis inşa edilecektir.
*Tüm ortak noktalar ve kör noktalar 24 saat kapalı devre kamera sistemiyle gözlenecek şekilde donatılacak ve 24 saat güvenlik hizmeti olacaktır.
*Sitede 4 bodrum katta otopark alanı mevcut olacaktır ve vale hizmeti verilecektir.

BİNA ÖZELLİKLERİ
*Bina cephesinde projesine uygun olarak ahşap görünümü kompozit panel,giydirme cam sistemleri olacaktır.
*Paratonel tesisatı:Binanın birbirlerine olan mesafesine yüksekliğe göre yapılacak teknik hesaplama ile belirlenecek koruma alanına piezzo iletkenli uygun aktif tip yakalama ucu projesine uygun olarak en yüksek binanın en üst dış noktasına çatı direği üzerinde montaj yapılacaktır.
*Telefon:Ankastre sistem kurulacaktır.dairelerde tüm odalara hat çekilecektir.
*TV-Uydu sistemi:Sitede 3’lü merkezi uydu anten sistemi kurulacaktır.Normal yayın yapan tv kanalları dogrudan,uydu yayınları ise receiver desteğiyle izlenebilecektir.Uydudan dairelere 1. sınıf kablo ile yayın taşınacaktır.
*Görüntülü İnterkom Sistemi:Daire içi interkom cihazı ve kapı dışında zil butonu ile güvenlik odasındaki ana sisteme entegre ve apartman site danışma güvenlik elemanı ve apartman (blok) kapısı ile bağlantı(görüntülü) bir sistem oluşturulacaktır.
*CCVT-Kapalı Devre Kamera Sistemi:Tesiste bulunan güvenlik arz eden tüm noktalar binalara ait güvenlik odasından izlenebilecektir.Ana giriş-çıkışlar,otopark giriş-çıkışları,merdiven çıkışları,kritik noktalar vs. güvenlik odasındaki ccvt merkezinden izlenebilecektir.Tesis merkezi güvenlik odasındaki sisteme tali sistemler entegre olunacaktır.
*Jeneratör:Sitede ortak alanlar için bir jeneratör tesis edilecektir.
*Yangın Alarm Sistemi:Binalarda ve sosyal tesisler için adresli analog sistem kurulacak olup ortak mahallelere dedektörler monte olunacaktır.Bu sistem yangın söndürme senaryosu ile entegre edilecektir.
*Yangın Sprinkler Sistemi:Binada yangın anında devreye giren sprinkler (yağmurlama)sistemi tesis edilecektir.

BETONARME-TAŞIYICI SİSTEM
*TSE ve Son deprem yönetmeliğine uygun olarak fore kazıklı radye temel üzerine konvansiyonel kalıp olarak inşa edilecektir.
*Kullanılacak beton sınıfı TSE’e uygun C35 sınıf hazır beton dökülecektir.
*Kullanılcak inşaat çeliği TSE belgeli ST3A sınıfı nervürlü demir olacaktır.
*Dış duvarlar gaz beton veya izo tuladan imal edilecektir.

SU,SES VE ISI YALITIMI
*Tüm bina cephesinde EPS sistemli mantolama yapılacaktır.

DOĞRAMALAR
*Doğramalar,TSE belgeli,ısı ve ses izolasyonlu,çift camlı 1. sınıf cephe renkleriyle uyumlu PVC doğrama olacaktır.
İÇ KAPILAR
*Daire iç kapıları, diğer malzemelerle uyumlu MDF üzeri PVC kaplama yada panel kapı olacaktır.

DIŞ KAPILAR
*Daire giriş kapıları TSE belgeli,ahşap görünümlü veya daire renkleriyle uyumlu çelik kapı olacaktır.
DUVARLAR
*Duvarlar saten boya olacaktır.

ISLAK ZEMİNLER
*Islak zeminlerde daire içi uyumlu,1.sınıf kalitede,modern çizgide olan seramikler kullanılacaktır.
SALON VE ODA ZEMİNLERİ
*Zemin döşemeleri laminant parke olacaktır.
ANTRE ,KORİDOR VE HOL ZEMİNLERİ
*1.Sınıf seramik yer kaplaması veya laminant parke kullanılacaktır.

BANYO VE MUTFAKLAR
*Banyolarda banyo dolabı,tezgah üstü lavabo,1.sınıf armatürler ve vitrifiyeler,gömme rezervuarlı klozet ve 1. sınıf modern çizgide olan seramikler kullanılacaktır.
*Mutfaklarda membran dolap kapakları, laminant mutfak dolapları ve laminant tezgah olacaktır.

ISITMA
*Binada merkezi sistem ısıtma sistemi kurulacaktır.Pay ölçerli sistemi ile dairelerde kullanım taksim edilecektir.Tüm dairelerde TSE belgeli panel radyatör kullanılacaktır.

SIHHI TESİSAT
*Pis su tesisatı:TSE ve CE belgeli birinci sınıf PVC borulardan projesine uygun olarak döşenecektir.Çevreye duyarlılığı açısından yağmur suyu ile pis su bağlantılarının karışmamasına maksimum derecede özen gösterilecektir.
*Temiz su tesisatı:Bina bodrumunda yeterli miktarda su deposu tesis edilecek ve hidrofor vasıtasıyla katlara su basınçlandırılarak gönderilecektir.

ELEKTRİK
*Dekoratif anahtar ve prizler, özel topraklama tesisatı ve tüm dairelerde kaçak akım rölesi bulunacaktır.

ASANSÖRLER
*Tüm binada 8 adet insan ve yük taşıma asansörü olacaktır.Asansörler yüksek hızlı,havalandırmalı ve interkom sistemi olacaktır.Asansörler kapalı otoparklara kadar inecektir.

www.newresidence.net

0212 854 0 639


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön