27 / 04 / 2024

Next Level fiyat listesi!

Next Level fiyat listesi!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Next Level fiyat listesi kapsamında konut tiplerinden fiyat listesine fiyat listesinden ödeme planına kadar tüm detaylar haberimizde yer alıyor



Next Level projesi rezidans, ofis ve alışveriş merkezlerinden meydana gelen karma proje olarak yükseliyor. Pasifik İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği  Next Level  Konutları'nda teslimler Eylül 2013'te gerçekleştirilecek. Next Level fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizin devamında yer alıyor. 


Next Level Evleri'nde inşaat alanı 190 bin metrekare olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon konutlar, 2 oda 1 salon konutlar, 3 oda 1 salon konutlar ve 5 oda 1 salon konutlar bulunuyor. 


Next Level fiyat listesi!


Next Level  Ankara  Evleri'nde yapılan ödemelerde yüzde 25 peşinata 18 ay vadelendirme ya da yüzde 50 peşinata ise banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 65 rezidans daireden meydana gelen Next Level Rezidans'ta fitness center, dinlenme alanları, masaj odaları bulunuyor. 


Next Level fiyat listesi şu şekilde;

Next Level fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatları 7 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor ve 8 bin liraya kadar yükseliyor. 


Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön