12 / 05 / 2024

Next Level Göktürk satışta! Yeni proje!

Next Level Göktürk satışta! Yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayata geçirilen Next Level Göktürk projesi satışa çıktı. Peki Next Level Göktürk projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...



NEXT LEVEL GÖKTÜRK PROJESİ KONUT TİPLERİ!

Next Level Göktürk projesinde 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. 

İSTANBUL'DA NEXT LEVEL FARKI!

İstanbul'a Next Level farkını yaşatacak 3 projeyi hayata geöireceklerini açıklayan Fatih Erdoğan, "Projelerimizi şehri değiştiren, hayatı farklılaştıran, şehircilik kavramına yeni açılar katan bir anlayışla hayata geçiriyoruz" dedi ve amaçlarının yalnızca güzel ve sağlam binalar yapmak değil, estetik ve konforlu alanlar geliştirerek beklentilerin ötesinde bir yaşam standardı için ayrıntılı düşünülmüş, sınırsız hayal gücüyle işlenmiş, akıldan ve teknolojiden beslenen ancak doğaya, yeşile ve insana saygılı bir felsefeyle kente ve geleceğe şekil vermek olduğunu aktardı. 

Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan,  "Next Level Göktürk, sakinlerimizin bir taraftan özlemini duyduğu mahalle yaşamını, komşulukları, sokakta oynanan oyunların tadını çıkarmalarını, diğer taraftan hemen yanı başlarındaki hareketli şehir yaşamının tüm imkanlarından yararlanmalarını sağlıyor" ifadelerini kullandı.

WEB: http://www.pasifikgyo.com.tr/

TELEFON: 90 (312) 285 47 72

Next Level İstanbul'da ön satışlar başladı! Yeni proje! 

Next Level İstanbul'da yüklenici payı 3.6 milyar TL oldu! 

 

 


 


Geri Dön