27 / 04 / 2024

Next Level Residence Evleri ne zaman teslim?

Next Level Residence Evleri ne zaman teslim?

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Dairelerin minimum 7 bin 500 liralık metrekare bedeli ile satıldığı Next Level Residence Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2013-Eylül olarak veriliyor...




Next Level Residence projesi  Pasifik İnşaat  tarafından  Ankara  'da yükseliyor. İnşaat alanı 190 bin metrekare olarak belirlenen  Next Level  'de 65 adet rezidans daire ve ofis birimleri bulunuyor. 


5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerinin sunulduğu Next Level Residence Evleri ne zaman teslim? sorusu 2013 yılının Eylül ayı olarak yanıtlanıyor. 


Next Level Residence Evleri daire fiyatları kapsamında satışlar 7 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişen metrekare fiyatları üzerinden devam ediyor. Next Level Residence Evleri ne zaman teslim? sorusunun ayrıntıları şöyle: 



Next Level Residence Evleri ne zaman teslim?


Next Level Residence Evleri ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak projenin rezidans bloğu Eylül 2013'te teslim edilecek. 



Minimum yüzde 25'lik peşinatla firma bünyesinde 18 aylık vade imkanının sunulduğu Next Level Residence ödeme 'sine göre aynı zamanda tutarın yarısına banka kredisi kullanarak ödemek mümkün. Next Level Residence 'ın daire sahiplerine sunduğu olanaklar arasında dinlenme alanları, fitness salonu, güvenlik ve fitness salonu yer alıyor. 




Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön